keskiviikko 30. joulukuuta 2009

UV donitsein ja salsahamosin

Kumma juttu, ettei ole mitään hajua miten huomisen (tai siis tämän päivän) eli Uuden vuoden aikoo viettää, mutta on hyvinkin tarkat suunnitelmat siitä mitä päällään sen aikoo viettää.

Sisko nimittäin lähtee taas kohti mystisiä ulkomaita ja minä saan huolehtia matkan ajan osasta maallisesta omaisuudesta. Johon nyt vain sattuu kuulumaan maailman muhkein ja kaunein punainen salsahame.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ihan sama vaikka huomenna istuttais avokin kanssa kämpillä ja pidettäis kahden hengen lan-partyt a la Age of Mythology, minä sonnustaudun hörhelöiseen sotisopaan. Juhlafiilis tulee välittömästi.

Oon muuten myös päättänyt, että hiusdonitsit tekevät comebackin just nyt. Lähinnä siksi, koska rakastan niiden englannin kielistä nimeä scrunchie. Voisin toistella sitä pitkin päivää. Scrunchie scrunchie scrunchie lalalalaa scrunchie scrunchie scrunchie.

Hihiih. Toivottavasti kaikilla on aivan ihastuttava vuoden vaihtuminen.

2 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Iiihana hame!
Harmillista sinänsä, mullakin on usein asut valittu kaikkiin meininkeihin, vaikka lopulta istun yksin skumppalasi kädessä olohuoneen sohvalla (nimim. vieläkin katkera eräästä vapusta). Sitten taas kun olisi juhlaa toiseen perään tiedossa, niin kaapista ei yllättäen löydykään yhtään hyvää asuyhdistelmää...

Oikein hyvää uuttavuotta ja uutta vuotta sullekin! :)

babooshka kirjoitti...

Jenna - Sanoppa! Onneksi ne kivat vaatteet tuovat edes jonkinlaista juhlafiilistä, ettei mene ihan hukkaan:)