keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Onko täällä enää ketään?



Hihiiii moimoi vaan sinne bittiavaruuden toiselle puolelle. Oispa mukavaa voida väittää, että oon ollut aivan uskomattoman kiireinen (ja filmaattinen) viimeiset kuukaudet ja siksi bloggailu on jäänyt vähälle huomiolle. Mutta kylmä totuus on se, että oon ollut ihana, laiska ja saamaton. Paino kahdella viimeisellä. Noo, oon kyllä itseasissa käynyt yksissä pääsykokeissa, treffannut siskoa Brysselissä ja käynyt Kainuussa niin monta kertaa, ettei sitä varmaan lakikaan enää salli. Mutta en kyllä hyvällä tahdollakaan voi väittää elämääni tällä hetkellä kovin stressintäyteiseksi. Nimimerkillä Koko kesä ilman töitä.

Nyt onkin erinomaisen hyvä aika elvytellä tämä harrastus käyntiin. Koska köyhällä ei ole varaa ylimääräisiin happeninkeihin, avomies raataa niska limassa itärajan tuntumassa ja kaikki muutkin tuntuvat olevan työllistettyinä, on revittävä riemu omasta vaatekaapista ja kamerasta. Esimerkiksi näin:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kuvissa virallinen kesämekkoni, jota on ehditty jo jumppapuvuksi luulla. Plus "Hohoo tirsk ootko varastanut tuon Jane Fondan vaatekaapista?"

Niin ja tosiaan, päähäni on ilmestynyt kasa epämääräistä takun ja kiharan sekoitusta. Älkää pelästykö. Se on vain permanentti, jota en jaksa/osaa hoitaa. Onneksi peikkotukka on ainakin sinnepäin, mitä hain tällä mullistavalla uudistuksella.

Huomenna suuntaamme etelän lämpöön kolmen päivän telttasafarille. Pääsen uimaan mereen juhannuksen kunniaksi. Parasta.

6 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Hihii, on täällä! Ja olen jopa ikävöinyt sun juttuja. Metsäkuvat on aivan ihania, mekko on vielä ihanempi, mutta ylitse kaiken on tuo tukka! Rrrrrrakastan villejä kiharapehkoja. Moi taas ja tervetuloa takaisin!

Ence BOO kirjoitti...

Jei, kivoi kuvii!

Pupu kirjoitti...

Hihii, söpö mörrimöykkylook:D Tervetulua takas blogimaailmaan, itelläki pieni blogitauko päällä;)

Isabella kirjoitti...

I do not understand finnish, but I have to say you look GORGEOUS!

Annie, Time Enough for Drums kirjoitti...

That necklace is so crazy good. I have a thing for pendants! Love, Annie.

babooshka kirjoitti...

Riina - Jee! Hihii huippua olla taas täällä. Vaikka tosin tuskin musta ikinä tulee sellaista postaus per päivä-bloggarihirmua :D

Ence - Hii kiitti!

Pupulihavisto - :D Blogitauothan on vaan tällaisia luovia taukoja, joissa bloggaajasta mehustuu entistäkin parempi ;)

Isabelle - Oh my thank you! I went to check your blog and now that I know how truly beautiful you are your comment makes me blush :)

Annie - Thanks! It's one of my favourites. Big pendants are a must for me too :)