keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Onneksi olkoon olet humanisti

Hiheiiiijhjehiii! Tänään kolahti postiluukusta minun paksu ihana Tervetuloa Oulun Yliopistoon-kirjeeni. Pääsin lukemaan informaatiotutkimusta eli ehkäpä minusta kuoriutuu joku päivä ihka oikea kirjastotäti. Nyt on selkeästi onnittelushoppailun paikka, kehehe.

Tätä päällä eilen: eli patalapun kera tuunattu musta mekko a la Veromoda ja alla ruskea röyhelöpata a la H&M Athletic. Mielenkiintoinen huumorintaju Henkkiksen suunnittelijoilla - en kyllä itse ihan ensimmäisenä lähtisi lenkille näin romanttisessa kostyymissä.

Ja tätä päällä tänään: Rakastuin tähän vaaleanpunaiseen miesten ruutupaitaan Suomussalmen kierrätyskeskuksessa, nomnomnom. Accessorina kauniit valkoiset sääreni. En minä aitona punapäänä rusketu ollenkaan.

Suomussalmen kierrätyskeskus oli kyllä muutenkin ihan aarre. Juoksentelin karmeiden kuosien perässä ja huokailin. Tämmöistä jopa lähti matkaan:

Ja aivan ihanat ruskeat kengät, jotka taitavat kuitenkin päätyä kirpparipöytään. Poikaystäväni fiksusti havainnollisti niiden koko-ongelman hivuttamalla ne jalkaansa. Ei kuulemma edes kauheasti puristanut. Nyyh. Miksi ihanimmat kengät ovat aina liian pieniä tai liian suuria?

Ei kommentteja: