keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Somewhere I'd be worshipped

Hii oon lomailemassa Suomussalmella Kainuussa poikaystävän töiden takia. Onhan se tämäkin tapa päästä pois arjesta, mutta ehkä se mökkiloma olisi kivempi. Nyt joudun keksimään itselleni aina päiviksi tekemistä eikä tämän paikan keskusta ole yhtä kirpparia ja paria ruokakauppaa kummempi. Ekana mainitun tietenkin kolusin heti ensimmäisenä päivänä ja saaliiksi tuli yksi musta perusvyötärövyö, tuskallisen tiukka, mutta söpö vaaleanpunainen hame ja nämä kengät:


Täällä korvessa ei vaatteisiin jaksa pahemmin panostaa, joten esitelläänpä viime viikkoa:

Lähdettiin tyttöjen kanssa tanssahtelemaan 45 Specialiin ja minun oli pakko saada päälleni tämä ylisöpö Kultakissasta ostettu mekko. Olkoonki, että tämä on tosi hazardi kun innostuu pomppimaan ja koko baari on varmasti saanut ihailla takapuoltani vähän yli tarpeiden. Mutta oon kyllä niin rakastunut tähän, ettei edes kirpaise että pulitin sen kolmekymppiä kassalle.

Tuli niin söpö sininen "retroessu" kirpparilla vastaan, että oli pakko ostaa. Kelpomekon siitä sai, kun tajusin nostaa vyötärön rintojen ylöpuolelle. Vaatii vielä vähän tuuninkia, mutta ei se varmasti ole mitään, mitä ihanainen kämppikseni ei osaisi tehdä.


Matkassa killui myös törkeän söpö maatuskaperhe, jonka löysin kirpparilta. Varmasti, jos joskus eksyn Venäjälle osaan raahata sieltä (vodkapullon lisäksi) vain maatuskoja - fiksaatio!
Seikkailua Suomussalmen metsikössä (100 metriä keskustasta, hihi) isosiskon lainahöyhenissä. Metsänvihrät sukkikset sulautuu aika hyvin.

Mekko näkyy paremmin tässä kuvassa. Tyksin tyksin tyksin. Toivottavasti sisko ei karhua takaisin.

Noniin jospa sitä nyt saisi poikaystävän kokkaamaan mulle jotakin ja sitten voitaisiin lähteä saunomaan ja ehkä, vaikka tosi paljon kyllä epäilen, uimaan hyiseen veteen. Juhannuksena viimeistään pulikoimaan, sovitaan niin. Tai ehkä heinäkuussa.

1 kommentti:

Milla kirjoitti...

ihania mekkoja sulla :)