lauantai 6. syyskuuta 2008

Let's make love and listen to Death from above

Olen selkeästi omaksunut yliopisto-opiskelun pointin: "Mjoo kahden tunnin päästä pitäisi olla kansiksen luennolla, mutta enpä nyt millään jaksa kun eilenkin meni epämääräisissä illanvietoissa opiston lähibaarissa kovin myöhään". Kääntäkäämme kylkeä.

Minulle sopii tällainen omien opintojen itsenäinen suunnittelu vallan hyvin. Kuolaan ihanien sivuaineopintojen perään, mmmmnam elokuvatutkimusta ja järkeilen, että on henkisen hyvinvointini vuoksi tärkeää opiskella jotakin tutkintooni kuulumatonta, mutta ah hirveän mielenkiintoista.

Tänään lähden Ykän Pubiin kuuntelemaan tuttujen bändiä Death by Snoo Snoota (on muuten selkeästi yksi maailman parhaista bändin nimistä) ja jotain muuta epämääräistä tyttöpunkkia. Mutta ensin huipputärkeä katselmus: America's next top modelin cycle 11 two hour season premiere! On tätä odotettukin vesi kielellä. Tyra Banks pelasta mun sielu (taas).

Päivän asuna toimii:
Henkselihame: Kultakissa
Paita: Second hand
Rusetti: Pelastusarmeija
Onpa muuten epäilyttävän sileän oloinen tukka tuossa ylemmässä kuvassa. Yleensähän hiusteni sekainen olemus on lähinnä tämän näköinen: Olen ihan sietämättön ylpeä luontaisesta punapäisyydestäni. Kesät kehtaa aina kulkea omassa värissä, mutta talveksi on tarve laittaa vähän rouheampaa punaisen sävyä hiuksistoon. Viime aikoina jonkinlainen krooninen bad hair day on yrittänyt nostaa päätään, mutta en ole oikein vielä päässyt itseni kanssa yhteisymmärrykseen siitä haluanko kasvattaa vai leikellä kutreja.

Uskaltaisinpa vaan istahtaa kampaajan tuolille ja antaa vapaat kädet. Mutta toisaalta oon kattonut aivan liikaa Shear geniusta (tosi-tv kilpailu kampaajille) niin että luottamus kyseistä ammattikuntaa kohtaan on vähän rakoillut hihi.

6 kommenttia:

Pupu kirjoitti...

Kurkkaa Lihaviston neidin blogiin, sua odottaa pikkunen, oikein mukava haaste;)

Ja oikein söötti asu taas sulla!:)is ittiäki kiinnostanu tuo girlriot-klubi, mutta tuli jo torstaina röpöteltyä ja tuhlattua rahaa...

Anonyymi kirjoitti...

Oot söpöin.

TV: Nimetön ihailija från Helsinfors.

The Freelancer's FashionBlog kirjoitti...

Ihana paita :)

babooshka kirjoitti...

pupulihavisto - ooh haastis, kiits :) Musiikista onkin aina mukava jaaritella. Ykälässäkin oli oikein mukava meininki, mutta siellähän järjestetään punkkikeikkoja niin ussein, ettei etes haittaa vaikka jonkun missaa :)

anom - hihi kiits sää kanssa.

the freelancer's fashionblog - kiitos :) Joku oli heittänyt sen erehdyksessä miun kirpparipöytään niin pitihän sitä kohtaloon uskoa.

modegerecht kirjoitti...

ihana hame!

babooshka kirjoitti...

modegerecht - Voi kiitos! Olin etsinyt jo kauan kunnon henkselihamemeininkiä :)