keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Olisitko sittenkin halunnut tavata

Ou Mai Good tällä tytöllä alkoi maanantaina virallisesti yliopisto-opiskelut. Olen niin fiksu ja vastuullinen ja kaikkea ja oikeasti ihan täysin pihalla.

Pitää rientää syömään Sacher-kakkua erään vanhan miehen (25 v) synttäreille, mutta sitä ennen pari päivän asua:Mekko: Kierrätyskeskus (5 senttiä thoho)
Koru: Äidiltä
Vyö: Vila
Uusi SuosikkiMekko: Second hand (erään ystäväni tekemä)
Laukku: Pelastusarmeija
Neule: H&M
Koru: Kierrätyskeskus

Oon ihan verrattain innostunut opiskelusta. Ja koulutusohjelmanihan oli informaatiotutkimus eli kansankielellä tuleva kirjastotäti. Hihi.

Kuolasin eilen ihanien aasialaisten blogeja ja päätin, että minunkin täytyy ihan uhalla alkaa hymyillä kaikissa kuvissa. Voii ja haluan tasaisen otsiksen ja kunnon värin päähän. Nyt nämä hiukset ovat lähinnä jotain todella muodotonta ja roikkuvaa.

Huomenna Yliopiston lähibaariin istumaan uusien opiskelukaverien kanssa. Jei.

4 kommenttia:

Daniela kirjoitti...

Tsemppiä vaan yliopisto-opiskeluun! :)

Salka kirjoitti...

Ihastuin ikihyvikseni tuon ensimmäisen kuvan kokonaisuuteen, mulle kans :)

Voi, minulle tulee aina joka syksy kaipuu koulunpenkille, uusien koulukirjojen tuoksu on jotain ihanaa..

Pupu kirjoitti...

Mukavannäkösiä mekkoja jälleen!:) Luin itekki Oulun yliopistosa laajana sivuaineena inf.tutkimusta ja mullaki on kirjastotätin pätevyys. Muutaman vuoden teinki niitä hommia, muuta hankin sitte aineenopettajan pätevyyen ja yritän nyt saaha niitä töitä:) Stereotypiat hissukkakirjastolaisista ei ihan piä paikkaansa;)Pontevaa ja lystikästä alkanutta opiskelua!

babooshka kirjoitti...

neiti menestyjä - Kiitos paljon! :)

salka - kiitos :) Olin ihan mielissäni kun löysin tuon mekon. Mmm koulukirjojen tuoksua. Itse olen ehtinyt lähinnä hekumoida halpaa ruokatarjontaa yliopistolla. Jee ei enää kokkaamista!

pupulihavisto - Kiits :) Joo eipä meidänkään ainejärjestö täynnä hiljaisia kirjatoukkia näytä olevan. Yhtään nutturaakaan en ole bongannut ;)