perjantai 29. elokuuta 2008

Mojito Esperantoo!

"Tamperelaiset voi haistaa paskan" (Siis Tamperehan on yksi kivoimmista kaupungeista, oikeasti hihi).

Hohohoo tyttöjen kanssa ollaan pari ihanaa drinkshua nautittu. Maailman paras alkoholin ruumiillistuma on ehdottomasti Mojito:Mojiton saa sekoittamalla mintunlehtiä (meillä on ihan ihka oma ruukku parvekkeella pöhisemässä), limepalasia, jääpaloja, kivennäiskivuutta, limemehua, aivan hulluna sokeria, rommia (se alkoholiosuus, hoo) ja todella tymäkkää sitruunatäysmehua. Tai siis näin minä sen teen. Thaimaassa, jossa tähän drinkkiin rakastuin oli vähän erilaisia.

Baariin olen menossa niin kroppaa nuolevassa mekkohkossa, että siitä ei nyt saatu yhtään edustavaa kokovartalokuvaa (Täytyy kai opetella vetämään mahaa sisään tehokkaammin hehhe).

Pssst. Minulla on nyt kirpparipöytä Second hand storessa ja siellä olisi myynnissä maailman söpöimmät (ja kuulemma portoimmat) kengät:Hileiset ja rusettiset punaiset korkkarit, jotka minun oli pakko saada, vaikka jo ostoshetkellä varpaita kipristeli ja kipuili. No nyt on täytynyt kohdata elämän realiteetit ja päästää nämä ihanuudet paremmille laidunmaille, jossa joku koon 38 ihmiseläjä osaisi arvostaa niitä. Nyyh.

Mutta ah ihanuutta ja viimeistä kesälomaviikonloppua, tämä tyttö mahtaa parin tunnin päästä löytää itsensä baarista.

3 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Voi kun ovat suloiset kyllä kenkäsi! Harmittaa kyllä, jos on onnistunut ostamaan liian pienet kengät, eivätkä ne veny suuntaansa :(

Anonyymi kirjoitti...

Onko yli-ihana bannerikuvasi oulusta?

babooshka kirjoitti...

salka - Niin, mutta onneksi tänään tuli ihan himo hyvä mieli kun huomasin että hileisyydet olivat löytäneet uuden rakastavan kodin :)

anonyymi - Joo sepä on. Ja sen on ottanut yli-ihana ystäväni Sanna, jonka kamera saa aina aikaan ihmeitä :)