torstai 7. elokuuta 2008

Pikkusisko matkasi suureen kaupunkiin

"Hei sisko-pieni Helsinkiin, kuunnellaan kun juna kolisee. Sillä on meille jotain asiaa"
Nannannaa ei oikein vakuuttanut vieläkään tuo Helsingin kaupunki. Siskon kämppä Lauttasaaressa oli kyllä aikasta namu ja mielelläänhän sitä Uffin euron päivillä shoppailee (tulos: Kolme maukasta mekkoa, yksi hame ja yksi neuleliivi) ja Suomenlinnassa pikniköi. Itse pääasia vierailulle eli Blonde redheadin keikka Tavastialla täytti aivan kaikki odotukset. Minä kelluin mielissäni.

Siskon lainahöyhenissä Lauttasaaren kivikoilla. Höyhenistä puheen ollen: Tadaah! Kaulassa (joo'o kyllä jos katsoo oikein oikein tarkkaan) killuu uusi harakanmallinen Paraphernalian koruni. Kaunis ja joka pennin arvoinen.
Ja siskon tekemän reiluhkon kavennuksen jälkeen uusi 3 euron UFF-mekko pääsi katsomaan Tavastialle ihania italialaiskaksosia ja yhtä kiva äänistä muikkista. Lisävarustelu asussa on isosiskon antimia.
Hui apua. Kattokaa noita jalkoja! Ihan kuin niillä olisi oma elämänsä ja mahdollinen irroittautumissuunnitelma muusta kropasta. Iiiuu ja minä vielä nukun saman peiton alla noiden kanssa.

Huomenna on tiedossa ala-asteen luokkakokous. Hii jännää päästä näkemään vanhoja naamoja ja vaihtamaan kuulumisia. Jospa porukka on muuttunutkin niin paljon, etten tunnista ihmisiä? Ja mmm mikä vielä tärkeämpää: Mitä laitan päälle?

2 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Ihania kuvia..ja voi, mäkin olisin mielelläni tuolla keikalla ollut :) Hyvä jos oli upea keikka :)

babooshka kirjoitti...

Kiitos :) Se oli kyllä hieno keikka. Bändikin tuntui tykkäilevän siinä määrin, että ehkäpä ne intoutuvat tulemaan Suomeen uudestaan, hii.