lauantai 23. elokuuta 2008

En tiennyt että osaan näin tanssia

Noin karskisti kävi tämän tyttösen ihanille punaisille korkkareille vaahtobileiden tiimellyksissä. Varmaan se iso nahkaan pukeutunut ja liukas homomies talloi vähän väärään kohtaan tai sitten itse yritin epätoivoisesti nousta tanssiessa ilmaan (ah niin kuin siinä Reginan biisissä - on muuten niiin tanssittava bändi). Nyt pitäisi vain ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa taiteilla liimatuubin kanssa. Jospa niistä vielä tulisi ehjät päiviäni sulostuttamaan.Mikä siinä muuten on kun juuri punaisissa korkkareissa tulee sellainen vahva ja voimakas BOW-WOW-fiilis? Ihan eri olo tulee, kun laittaa töppösiä koristamaan keltaiset tai siniset kenkulit. Pitäisi varmaan lisätä ostoslistalle hyvät, kestävät ja ihanan rouheat punaiset korkkarit. Niistä voisi jopa maksaa vähän enemmän kuin noista ylemmistä sulokeista, jotka saalistin Suomussalmen kierrätyskeskuksesta hintaan 1,50.

Hippailtiin ystäväiseni kanssa keskustassa tässä pari päivää sitten ja kirpparilta löytyi aivan ihana ääh-kuola-lääh-puuh-hörhelöinen, helminen, ja palloinen vaaleanpunainen toppi, joka istui kuin hansikas. Kuvaa siitä ilmestyy, kunhan saan ensin siitä yhtä täydellisen kuvan kuin kyseinen vaatekappalekin on. Minun uusi kultani ansaitsee vain parasta.

Shopping-popping-päiväni vaatekamppeet olivat tällaiset:
Kengät: Dinsko
Mekko: Pelastusarmeija
Vyö: Vila
Paita ja käsikoru: second hand

Oikeasti päällä oli paljon enemmän vaatteita. Eihän nyt Oulussa tähän aikaan vuodesta paitahihasillaan juosta. Tuo mekko nyt ei vaan yksinkertaisesti näytä kivalta yhdenkään takin kanssa. Itse asiassa tuo murheenkryyni mekko ei näytä kivalta oikeastaan minkään muun kanssa kuin tuon paidan. Pitäisi varmaan viedä kirpparille. En tykkää yhtään, jos vaatekaapissa vie tilaa vaatekappale, jota on mahdoton yhdistellä. (Turhaa puhetta - en kuitenkaan raski, kun näytän tuossa välillä ihan söpöltä, hihi)

Nyt vie nenä kohti marjanpoimintaa Kajaaniin. Jospa olisi aikaa käydä vähän paikallisia kirppareita ja kierrätyskeskusta vilkaisemassa. Humpidum.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiitos,kiitos, kiitos! olen odottanut uutta postaustasi kuin kuuta nousevaa! KIITOS!

Anonyymi kirjoitti...

ps. kate nash on kiva
pps. saat minut koko ajan himoamaan omaa blogia, ja odottamaan entistä innokkaammin sitä päivää vuosien päästä kun saan muuttaa Ouluun!

babooshka kirjoitti...

anonyymi - hihi mulla aina vähän kestää, kun oon niin levotonta tyyppiä, ettei muka millään oo koskaan aikaa tehä tätä :) Mutta siis ole hyvä!

Kate Nash on tosi jees ja oulu muuten vielä kivempi - kyllä tänne kannattaa muuttaa :) Ja todellakin alat nyt heti perustamaan omaa blogia, määkin jahkailin asian kanssa ihan liian kauan!