maanantai 11. elokuuta 2008

"Kuin Rakel Liekki nuorempana"

Olihan muuten rouheat pirskeet meillä lauantaina. Hihii aivan huippua. Läksiäistettiin siis kahta ystäväämme, joista toinen karkaa opiskelemaan Turkuun ja toinen Helsinkiin. Musiikki soi ja meno oli muikeahko.
Illan asusteena tällä neidillä toimi Helsingin reissulta mukaan kääriytynyt pinkkimekkoihanuus, joka ei kyllä kuvissa (tai ainakaan näissä kuvissa :P) pääse oikeuksiina ollenkaan.Tiiättehän sen ajan illasta, kun on pakko ottaa kunnon Tyra Banks-poset ja olla äärettömän FIERCE? Tyra Banks - pose nro. 54 "This is the ultimate toilet seat pose"
Too HOT to handleParas idea koko iltana oli lähteä osalla jengillä paikalliseen homobaariin Becksuun vaahtobileisiin. Iih. En ollut koskaan aiemmin käynyt siellä, vaikka suunnitelmissa on ollut jo ties kuinka kauan. Ja kun eräillä henkilöillä seurueestamme oli jo valmiina ihanat vaahtokamppeet hotpantseineen piti minunkin kaivella vaatekaapin sisältöä. Pukukoodi bileisiin oli "less is more" joten päädyin kovasti läpinäkyvään paitaan ja vihreään haalariin.

En ois ikinä ikinä viittinyt mennä mihinkään muuhun baariin näissä kamppeissa, mutta nyt vaan hihiteltiin porukalla. Punaiset korkkarit vielä jalkaan ja kokonaisuus oli kuulemma aikasta porno.
Bileet olivat sitten jotenkin aivan ihanan parhaan huippua. Fiilinki oli hullun vapautunut ja olo märkääkin märempi. Vaahtoa oli aivan joka paikassa ja onnistuin korkkaritkin hajottamaan jo ensimmäisellä tanssilattianvalloituksella. Meikit valui poskille ja tukka liimautui päähän, mutta ei vaan voinut lopettaa. Heterobaarissa olisi saattanutkin tulla jonkinasteinen lihatiski-fiilis liukkaiden ihmisten hankautuessa toisiaan vasten, mutta nyt antoi vaan mennä ja bailasi.

Kotimatka oli aika jäätävä. Sukkahousut olin ehtinyt hävittää jonnekin, hajonneet kengät olin tunkenut laukkuun ja jokaikinen vaatekappale oli märkä. Siinä sitä sitten pyöräili hissukseen Tuiran siltoja pitkin. Vuan oli se sen arvoista.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ollaan kyllä harvinaisen fierce <3 Imma gonna miss ya dahlin ;(

babooshka kirjoitti...

I KNOW RIGHT?! <3