keskiviikko 26. elokuuta 2009

Sekavaa sopellusta täysin aiheen vierestä tai oikeastaan ilman aihetta

Psst. Luvassa äärimmäisen epämääräinen postaus. Annettakoon anteeksi, koska sokerihumala.

Laitoin pään uusiksi, koska jottain tartti tehrä. Ei tullutkaan ihanan punakupari, vaan joku hämärämpi kylmemmän sävyinen liuhuletti. No kelpaa siihen asti, kunnes keksin mahtisuunnitelman (oon vakavissani pohtinut permanenttia(!) haha).


Onneksi ostin tänään Zeppeliinin KappAhlista paljettibaskerin. Se saa jotenkin tukankin tuntumaan siedettävämmältä. Se sa jopa melkein opiskelujen paluunkin tuntumaan ihan kivalta, mutta vain melkein. Onneksi oon suunnitellut ottavani syksyllä vain kaikkia ihan ihme yksisarvissateenkaari-kursseja kuten japanin alkeet. Isonahan musta tulee kuitenkin Grace Jones niin ei tartte hätäillä näiden opintojen ja oikeiden töiden kanssa.

Vaatteet - second hand
Baskeri - KappAhl
Kengät - Bianco

Kuten huomaa oon harjoitellut jo tällaisia sormi suussa-diivaposeerauksia. Kykyjenetsijät hoks hoks. Ja tähän tähdätään:


Voin sanoa, että tuo nainen oli kyllä kauneinta koko Flow'ssa. Paljon kauniimpi kuin Lily Allenin nännit. Seuraavaksi kauneinta oli tietenkin ihanin festariseura:

Jonka jälkeen kivana kolmosena tulee Fidalta löydetyt asusteet, jotka piristivät lauantaimekkoani.

Ja sokerina pohjalla kauneuslistalla triangelinsoittaja maailman keskittyneimmällä ilmeellä. Meinasin kuolla nauruun Vukin keikan aikana tämän miehen ansiosta.


Pakahduin viikonlopun aikana niin paljon yleisestä kauneudesta, että tietokoneen taustakuvakin oli laitettava uusiksi ja vaihdettava ihastuttavuuden perikuvaksi:


Minun pientä sydäntä särkee tieto, ettei tämä ihastuttava koiravanhus ole enää elossa. No, onneksi maailmassa on sentään vielä laiskiaisia ja vesinokkaeläimiä, jotta lollauksen ja ihmettelyn määrä pysyy vakiona.

11 kommenttia:

omarloria kirjoitti...

Miten ihana asu, tuo nappipaita ja söpö hame ja kaikki. Olet niin suloinen!

+ Hei. Mitä sä teet, niinku näi normisti, liikenisitkö johonki miittiin vaikka ensviikolla arki-iltana? Vai tuleeko liian nopeesti? Mä oon lähössä hesaan enkä varmaa tuu takas! No tuun viikonloppusin joskus mut kuitenki.

babooshka kirjoitti...

wikke - Aa hihi kiitti :)

Hmm hmm enhän mää oikeastaan vielä mitään tee, koska opinnotkaan ei (kai) ala vielä ensi viikolla :) Eli vapaana oisin ja kiinnostusta olis.

Salka kirjoitti...

Ihanainen asu, tuon baskerin kotiuttaisin heti, samoin putkikassin!

Mua vähän harmittaa, kun Flow jäi tältä vuoden ohi, mutta ens vuonna sitten :)

(sanavahvistus covis, joo, m'oon tosi kovis :DD)

Boobettes kirjoitti...

Tosi söpö baskeri, sopii sulle kyllä kivasti :) kivasti sopii myös uusi väri, jotenki kuvien perusteella ainaki mun näytöllä on paljon lämpimämpi väri :)

babooshka kirjoitti...

salka - Putkikassin nappasin talteen, kun siskoni oli kiikuttamassa sitä kirpparipöytäämme :) Flow oli kyllä kiva ainakin esiintyjien osalta. Ylicoolit katselijat vähän ärsyttivät :/

Boobettes - Mjoo tuo näyttääkin itseasiassa kivemmalta kuvissa. Peilistä valitettavasti katselee vähän violetimpi pehko. No, äkkiähän nuo haalistuvat :)

omarloria kirjoitti...

Jee sä tuut siis messiin! Juteltiin tuolla anonurkalla muutaman tyypin kans et keskiviikkona vois trehvata, sopisko sulle?

Pupu kirjoitti...

Hihii, mää voisin kans kieriä sinne miittiin kera viikonloppuna Ouluun muuttavan Elsan (Solutasolla-blogista):D

Soma on tuo baskerisi ja asusi muutenkin:) Japanin alkeiskurssin oon muuten käyny itekki, opena oli Junko Sopo, joka vieläkin taitaa pittää noita kursseja, ihana ja vaativa ope:)

Saga kirjoitti...

heipp, oulumittihän kuulostaa aivan huipulta! mä tuun kyllä enemmän kuin mielelläni, jos aikataulut vain osuvat yhteen. pidäthän mut ajantasalla, että missä ja ketä ja niin edelleen. mailiosoitteeni on sagaskif@paju.oulu.fi

terttu kirjoitti...

tosi kivoja asuja sulla, namskis!

Anonyymi kirjoitti...

Yritin kovasti vieroittaa itseni blogeista, mutta mukana ollaan taas. En kertakaikkiaan pystynyt olla erossa jutuistasi, höppänä!
Olen tullut takaisin. Kaikenlisäksi tämä anonyymi saa ehkä pian itselleen kasvotkin!
-The Anonyymi

babooshka kirjoitti...

wikke - Joo oon menossa mukana :)

Pupulihavisto - Hahaa huippua miittiporukkaa :) Junko Sopo näyttäisi opettavan noita kursseja vieläkin, joten odotan innolla. Oon käynyt jo japanin alkeet, mutta opettaja oli vähän turhan hellä oppilaitaan kohtaan, joten tuo vaativuus on juuri sitä mitä tarvitaan.

Saga - Oi huippua jos pääsisit :) Pistän sulle mailia tässä kohta puolin, että mitä saatin kehiteltyä.

terttu - Oi kiitos :) Nomskis vaan takaisin hihi.

The A - Ooh itse mahdat olla höppänä, kun yrität vieroittua tästä touhusta. Ihme hommaa, haha. Ehdin jo miettiäkin, että minne olit kadonnut. Jee kasvot! :) Ootan innolla!