sunnuntai 17. tammikuuta 2010

heruttelupostaus!!!1 (kerta on niin kivvaa)

Viikon alussa olin vähän niin kuin näin:

Image and video hosting by TinyPic

Mutta nyt oon jo parantunut kauheasta oksennustaudista ja ois niin kuin näin:

Image and video hosting by TinyPic

Naama on vähemmästäkin iloisessa (joo tuo oli minun iloinen naamani) väänteessä. Tämä tyttö lähtee torstaina kohti Saapasmaata! Että Bellabambinot ja frutti di maret vaan kaikille! Ollaan ensin pari päivää Milanossa ja sitten siirrytään Parmaan (syömään kinkkua). Vähänkö jänskättää. Lisäsyy Irvikissa-naamalle löytyy alemmasta kuvasta:



Loppupostausta omistetaankin sitten näille vuoden parhaille alelöydöille. Bongasin nimittäin kerran kauniina päivänä Henkkamaukan nettikaupasta ylettömän upiat kirkkaanpunaiset (!!!) kiilakorkokengät. Valitettavasti hinta oli ihan hirviä partypooper. En ikinä uskaltaisi maksaa 60 euroa kengistä, joilla en välttämättä osaisi edes liikkua ympäriinsä. Kävin hennosti silittelemässäkin kavereita paikan päällä, mutta kauppoja ei silloin syntynyt.

Mutta nyt ne on minun.
19 eurolla.
<3___<3!
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nyt on kuulkaa sellaiset korkkarikoulut pystyssä, että tässä kämpässä paistetaan silakkafileetkin nuo kengät jalassa. Hihihii.

Ja ai niin peeässä, koska kyllästyin aivan totaalisesti Blogilistan temppuiluihin:
Seuraa blogiani Bloglovinin avulla. Joku kiva olikin lisännyt minun blogin jo tuota kautta (PUSUJA).

17 kommenttia:

omarloria kirjoitti...

oot paras! Harmi etten nää sun kuvia. Mulla on varmaa liia hias nettiyhteys tai jotaki. Haluan nähä punaset kengät! Oon kade italiasta, haluun itekki johonki.

Peps kirjoitti...

No huh mitkä kengät! Noitten takia mäkin voisin opetella kävelee korkkareilla. Onko ne hyvät jalassa?

omarloria kirjoitti...

Wau nuo kengät! Aattelinki et ne on ehkä ne :) Maailman hienoimmat ja niin sua ettei mitkään! Ja sininen + punanen <3

Pupu kirjoitti...

Hihii, mää kävin hellästi silittelemäsä noita punapopoja, vaan en sitte uskaltanu ostaa...Väri kyllä vaan on niin perhanan herkullinen:)

pö kirjoitti...

Oih miten komiat kenkäyksilöt! Ja tuo sun huivi on kanssa ältsin hieno! Mistä se on kotosin?

babooshka kirjoitti...

Wikke - Hihii! Mun pitäis varmaan alkaa laitella aina kuvat vaan bloggerin kautta, kun ei nuo tinypicit ikinä lataa :) Mutta nuo kengät on vaan niin rakkaus. Harmi vaan, että oon niin kömpelö kun tulee 10 senttiä lisää pituutta, haha.

Peps - Ne on itseasiassa yllättävän hyvät jalassa. Varmaan tuntuis paremmaltakin jos ois tottunut kopsuttelemaan moisilla, mutta kyllä mää nuo vielä selätän.

Pupulihavisto - Hihii sanoppa! Mulla on ollut jo kauemman aikaa kunnon punaiset korkkarit hakusessa niin nää oli vähän kuin tilauksesta ;)

Pö - Voi kiitti! Huivi on kotoisin Pukumiehen alennusmyynneistä eli suoraan tätipuolelta. Mulla on tuommoinen samanmoinen myös vihreänä, kun en vaan osannut päättää ja molemmat on niin nättejä!

Salka kirjoitti...

Ihanat kengät! Katselin itse niitä mustina, mutta jäivät lopulta hankkimatta..olisi näemmä pitänyt :)

Aivan loistavaa Italian matkaa :)!

babooshka kirjoitti...

Salka - Hii kiitti! Noissa mustissa oli muistaakseni tuo korko-osa killtävän kultaisena niin eivät jotenkin puhutelleet ihan niin paljon kuin nämä :)

Anonyymi kirjoitti...

Heeii! Sä lähdet reissuun, kivaa! Tuuhan paluumatkalla tätä kautta. Mäki mietin tätä et joko se nyt vihdoinki pitäs aloittaa, hienoja kuvia jo on. Mut niin tahtoisin sen kameran vielä, miksi en ostanut??? Kivaaa reissuu, pistähän kuulumisia joskus.

babooshka kirjoitti...

Heii höpö Maikkii nimimerkitki on keksitty! Me tullaan paluumatkalla Riikan kautta, että en oikein sinne pääse :( MUTTA JOO pistähän blogi pyörimään, se ois aikasta jees. Haluan nähä millasta Brysselissä o.

Ja kamera on aivan ihana kunhan tässä oppisin kunnolla käyttämään sitä.

Peps kirjoitti...

Kävin HM:n nettisivuilla eikä siellä ollut enää noita kenkiä. yhyyyy

Maija kirjoitti...

Check this out!

Maija kirjoitti...

Hei nuo hiukset on muuten huiput!

Ence BOO kirjoitti...

Oooo ihanat kengät! Itse olen missannut nuo ihanuudet kokonaan. Oi voi. Ihanuus.

imlacking kirjoitti...

Noi kengät on aivan ihanat. En varmaan koskaan osais kävellä tommosilla mut on suloisen väriset ja muutenkin tosi nätit.

Varpu kirjoitti...

Ooh toi huivi on upea, mistä se on peräisin? Muistan nähneeni Lontoon Camdenissa samanlaisia tai ainakin tosi samantyylisiä, melkein ostin mutta en sitten kuitenkaan.

Onnittelut kengistä, itse en voi sietää kiilakorkoja mutta noi on oikeastaan aika hienot! En kyllä omiin jalkoihin laittais kiiloja siltikään :D

k. aaltonen kirjoitti...

eikä mitkä kengät! pyörryin. ihanat.