tiistai 9. helmikuuta 2010

Babooshkan Italia-tournee

Maailmanvalloittaja Babooshka täällä hyvää päivää. Nyt parin viikon aikana on tullut kierreltyä Pohjois-Italiaa sekä vähintäänkin yhtä kiinnostavaa Suomen Kainuuta. Ensimmäisellä reissulla oli jopa kamerakin mukana, joten on aika jälleen yhden hyvin kuvapainotteisen matkapostauksen! Aiemmat Babooshka maailmalla postaukset ovat keskittyneet Latviaan ja Argentiinaan. Maista tai reissusta en ikinä jaksa raatata kauhean pitkään, koska koen olevani epäkelpo tarinanikkari ja typistäjä. Antaa siis kuvien puhua puolestaan.








































Homman nimi oli siis Bobcatsss-seminaari informaatiotutkimuksen alan opiskelijoille. Vaikken alasta ole enää yhtään kiinnostunutkaan niin aina hauskan opiskelijaporukan kanssa lähtee mielellään maailmaa kattelemaan. Ja olihan siellä kivvaa. Italia ei kyllä noussut vieläkään suosikkimaihini, mutta Parmassa oli kyllä niin nättiä, että uuh. Italialainen ruoka on muuten edelleen ehkä yliarvostetuinta ikinä, vaikka viimeisenä iltana söinkin elämäni herkullisimman hevospaistin (sori Histamiini, klip klop, klip klop, hevonen on pop). Mutta varsinkin Milanon aperatiivi-kulttuuri saa minulta kiitosta: baareissa sai happy hourin aikaan yhden drinkin hinnalla syödä buffet-pöydästä niin paljon kuin halusi. Toimii.

Niin ja mitä muuten tekee kasa suomalaisia opiskelijoita ulkomailla, kun ulkona sataa räntää eikä hostellista poistuminen ole vaihtoehto? Järjestää tietty viiksibileet:



Hehehhehee.
Nyt voisi mennä hakemaan pirtelöaineksia Valintatalosta ihan vaan sen takia, että se on auki kymmeneen asti. Huhuu ihan hullua. Täällähän alkaa olla ihan big city-meiningit.

9 kommenttia:

S kirjoitti...

ihanan LÄMPIMÄN näköistä. en oikeasti enää usko siihen että ruohoa kasvais. yhtään missään. kinoksia vaan

ja myöhään yöhön auki olevat kaupat, rakkautta. mikäs sen parempaa kuin hakea iltajätskit PUOLI YKSITOISTA. PUOLI YKSITOISTA ILLALLA??!? koskahan tulee 24/7 auki olevat kaupat

babooshka kirjoitti...

Ei siellä oikeesti ollu lämmintä, ku aivan jäätävää! Tyyliin viis astetta lämmintä ja hirvee tuuli. Viimesenä päivänä vähän paisteli aurinko.

PUOL YKSTOISTA? Ei meillä oo kauppoja auki noin myöhään! Epistää! Mutta jotenki tuntuu huijaukselta se, ettei niistä kaupoista ysinkään jälkeen enää saa sidukkaa :/

Riina kirjoitti...

Höö, minä olla kateellinen. Sekä Italiasta että myöhään auki olevista kaupoista. Meidän Tarmo on auki vaan yhdeksään :<

babooshka kirjoitti...

Riina - No höö mää mahdan olla kateellisempi siitä blogikruisailusta sitten :) Sun pitää laittaa Tarmolle vihaista palautetta!

Jenna kirjoitti...

Italiakuume kasvaa täällä päässä, pakko päästä pian reissuun!
Hih, muistan kun täällä Tampereellakin mainittiin syksyllä ohimennen tuosta Bobcatsss-seminaarista, sillonkin mua kyllä kiinnosti enenmmän kohdemaa kuin reissun varsninainen tarkoitus. :D

babooshka kirjoitti...

Jenna - Haha :) Mehän ei sinne itse Bobcatssiin koskaan ostettu lippuja, kun todettiin että tapahtuman tarjonta oli niin köyhää, mutta tulipahan pyörittyä ainakin samalla paikkakunnalla sen aikana :P

Rhia kirjoitti...

Ei oo todellista! Viiksibileet xD loistava idea!

babooshka kirjoitti...

Rhia - Haha! Meidän piti vielä yhdistää tuohon tooga-bileet, mutta häveliäisyys iski :D

Maija kirjoitti...

Kivvoi kuvii! Taitaapi olla aika yleistä tuo räntäsade nyt euroopasa. Eipä onneks Madridissa lunta sadellut, mut kylmä oli sielläkin, mut sangria lämmittää. Millon te tuutte käymään täällä?