torstai 18. helmikuuta 2010

Fleecepöksyt - salee kuumin hitti

Huhhuh. Tiedättekö sen mitättömyyden tunteen, joka seuraa aivan käsittämättömän inspiroivien blogien lukemisen jälkeen? Äääääeeeh. Sitten tulis vaikka tänne oman blogin puolelle ja esittelisi omaa talvipukeutumistaan:

Moi! Oon Babooshka. Pukeuduin tänään poikaystävän fleece-housuihin, koska oli muuten kylmä (-25 astetta)! Tässä todistusaineistoa:





Jaaaa, tässä vaiheessa ne viimeisetkin ihanat hupsut, jotka on klikannut tämän blogin suosikikseen häipyy takavasemmalle.

Ei mutta oikeasti, vaatteet ja niiden päälle pukeminen ei ole jostakin syystä viime aikoina oikein napannut. Olosuhteisiin nähden voi siis olla tyytyväinen, että noissa kuvissa on ylipäänsä jopa housut jalassa. Ja syy, miksi edes lähdin ulos talosta oli tietenkin pikkusiskon penkkarit. Ollappa itsekin taas nuori ja vetree ja elämä edessä. Paitsi, että oikeasti ollaan kyllä ihan samassa lähtöruudussa - aloitin nimittäin tänään pääsykokeisiin lukemisen (kolmatta kertaa, jee...).



Sisko on sitten tuo vesikauhuisen näköinen piparimies.

No niin. Jospas se päivän kehittävä sisältö olisi tässä ja voisin hyvillä mielin painua nukkumaan, jotta herään varmasti klo 03.00. Silloin olisi nimittäin vuorossa tällaista henkistä orgasmia:


(kuva)
IHANAA.

4 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Pipari on paras :)

Maija kirjoitti...

Miks ihmeessä piparilla on kaulahuivi?

Riina kirjoitti...

Haha :D Ootpa mainio! Ite pidän säännöllisesti parin viikon taukoja kombon viikon ajan kalsareissa + blogiähkyn vuoksi. Mutta ehkä itekin voisin välissä rikkoa kaavaa ja kuvata ne kalsarit ja toppahousut.

On muuten ihana pipari!

babooshka kirjoitti...

Maija - Pipari oli kyllä aika huippu :) Mutta silläkin oli varmasti kylmä niin kyllähän nyt pipareilleki kaulahuivit suvaitaan.

Riina - Oon kyllä sitä mieltä, etä blogimaailma kaipais ehdottomasti lisää kalsarikuvia :D Seuraavaksi voisin kuvata yhdet Star wars-kuvioiset niin johan lähtis tämän blogin suosio taivaisiin, hihii.