torstai 3. helmikuuta 2011

Pikkuharmaa harmaaseen arkeen

Haluatko tehdä juhlamekoistasi sopivampia arkiseen käyttöön? Ajatuksen tasolla pikkuharmaa, silkkihuivi ja kikkurakampaus eivät ihan johdattele luentokalvojen tuijottamisen jännittävään maailmaan, mutta yhdistettynä yleisrähjäisyyteen, höpöön ruususalkkuun ja kuraisiin saappaisiin ei kenelläkään käy pienessä mielessäkään, että olisit suunnistamassa kohti suuria juhlallisuuksia.

Image and video hosting by TinyPic

(Oikeasti olen luullut jo viisi vuotta, että tämä mekko olisi minun vaatekaapissani se_kuuluisa_pikkumusta. Tänään vihdoin tajusin sen olevan vain hyvin hyvin harmaa.)

Image and video hosting by TinyPic

Ja tuo salkku. Miksi olenkaan piilotellut sitä kaapissani nämä viimeiset pari vuotta? Tuskin minkään järjellisen syyn vuoksi. Sen kanssahan on äärettömän hyvät mahdollisuudet leikkiä pukuleikkejä, joissa hieno, mutta kovin mysteerishenkinen leidi astuu kapsäkki olallaan junaan. Mistä puheen ollen, huomenna matka kohti Helsinkiä ja pikkuneidin ristiäisiä. Voi hellanlettas ja tuituivaan toivottavasti kukaan ei odota, että tällä(kään) kertaa osaisin käsitellä parikuukautista vauvaa ilman pudotusvaaraa. Pelkkä katseleminenkin riittää minulle, mmkay.

3 kommenttia:

Peps kirjoitti...

Hei mul on tollanen samanlainen laukku! Tai toi ruusukuvio on vähän erilainen, mutta muuten. Mäkään en oo käyttänyt sitä aikoihin, koska se ei oikein sovi mun talvitakkien kanssa. Se on myös ehkä vähän huonon pitunen, koska se hankaa hameenhelmaa ikävästi :/Mut kyl mä just yks päivä mietin, että voisin ottaa sen taas käyttöön ja nyt kun näin tän, niin varmana otan! B)

emilia kirjoitti...

aivan ihastuttava tuo laukku!

babooshka kirjoitti...

Peps - Joo ota käyttöön ihmeessä! Tulee aivan erilailla skarppi olo, kun raahaa salkku matkassa :)

emilia - Kiitos!