perjantai 18. maaliskuuta 2011

Kulttuuritäti sienissä ja ostosvinkkejä

Riemuidiootti-Babooshka täällä entistäkin enemmän crazy cat ladyn näköisenä moi! Ostin itselleni kirpparilta kevättakin, joka on himppasen verran liian iso, mutta just sopivan höperön pinkki. Olo on kuin keski-ikäisellä kulttuuritädillä, joka harrastaa kesäteatteria.

Image and video hosting by TinyPic

Takkiin sonnustautuneena olin tänään ihanien naisten kanssa massiivisella kirpparikierroksella ja löysin uskomattoman söpön kesämekon. Siinä on kaikkea: Kaulus! Rusetti! Kukkakuvio! Tyllialushame!

Image and video hosting by TinyPic

Mietitte ehkä, miksei ilmeeni ole yllä olevassa kuvassa voitokkaan riemukas ja maailmoja haliva. Tässä syy:

Image and video hosting by TinyPic

;((((((((( Surunaamoja riittää vaikka koko kansalle!

Käykää äkkiä joku pieni ihminen poistamassa tuo Second hand storesta niin että uskallan mennä sinne ilman ylimääräisten sydämentykytysten vaaraa. Ja samalla kun olet liikkeellä käythän hakemassa bussiaseman Pelastusarmeijalta nämä täydelliset punaiset nahkasaappaat. Minun 39-40 mörssäreilläni on aivan turha unelmoidakaan 37 numeron kengistä. (Pienijalkaiset ihmiset vihaan teitä.)

Image and video hosting by TinyPic

Ja nyt, kun ihan mainosmieheksi jo aloin niin mainittakoon vielä, että Anttilasta saa osterivinokkaita kuusi pussia kolmella eurolla (normi hinta noin 5 euroa per pussi). En oo kyllä vielä aivan varma, mitä niistä kannattaa valmistaa, mutta syylistä ei ainakaan hetkeen pitäisi muodostua ongelmaa.

Image and video hosting by TinyPic

Peeäs! Pliis käykää joku myös ostamassa nämä! Ja sitten mulle saa lähettää kuvia, miltä ne näyttää in äktiön. Hahahahaa. Puoleen hintaan hei!

Image and video hosting by TinyPic

3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Ärsyttää, kun bloggerissa ei ole sellaiseta like-nappia, kun ei mulla mitään kommentoitavaa ikinä ole :D Tykkään vaan!

Ps. Mun sanavahvistus on cryboo, että toivottavasti tämä ei ole jokin enne. BaBOOshka, don´t you CRY!

elle s'ennuie kirjoitti...

Hei, mut ehkä vähän ompelemalla siitä mekosta sais jonkun open-back tyypisen? Tai sitten valkoinen sydämmenmuotoinen 'patch' selkään! :D

babooshka kirjoitti...

Elina - No niinpä! Mulla on monesti sama ongelma. Ehkäpä pitäis alkaa vaan laittelemaan sydämiä kaikkien kommenttibokseihin niin ihmiset tietää, että arvostaa :D

HUI! Pitää pysyä sieltä kirpparilta kaukana, ettei ala itkettää. Se vois nimittäin olla aikasta noloa, hahaa.

elle s'ennuie - (voi apua kirjoitin ton sun nimen varmaan miljoona kertaa väärin ennen kuin meni oikein - ja oon sentään lukenut ranskaa :D) Mun olemattomilla ompelutaidoilla tuota ei kyllä kauheasti muutella. Mutta tuo sydänpatch idea on aivan ihana, awww <3