keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Luku, jossa tyttö tanssi, lauloi ja pöhnäsi

Ja näin tyttö saapui takaisin Oulun kamaralle hummattuaan viikonlopun Joensuussa. Tyttö oli jättänyt myös kiireessään yllätyksen keittiöön muhimaan kämppikselleen, jota ihanainen kämppis kuvaili omassa nettipäiväkirjassaan näin:

"Hyi oksetus. Ihanaa tulla kotiin, kun huomaa kämppiksen jättäneen makaroonit kattilaan siivilään ja kannen päälle. Tuloksena : pussimaisesti roikkuva mukava sienikasvusto harmaata HELVETTI SENTÄÄN OKSENNUS TULEE-karvaista töhkää. Kasvanut koko saatanan kattilan täyteen. Pardon my French but Ewwwwww! Ruokahalu meni."

Kannattaa siis muuttaa minun kaverikseni kaksioon, luvassa jännitystä ja huimausta. Hehe. Anteeksi, oikeasti.

Mutta siis Ilosaarihan meni oikein mukavasti. En oikein jaksanut innostua yhdestäkään bändistä, kun koko viikonlopun oli epämääräinen rauhattomuuden tunne. Katsastettua tuli kuitenkin ainakin Scandinavian music group, Cult of Luna, Mike Patton, Eläkeläiset ja nyt loppui muisti.

Kuvakavalkadia muistin virkistämiseksi, kiitos:
Tukikohtanamme toimi ihan (ja kenties hieman laittomasti) festarialueen viereen parkeerattu auto, jonka peräkontissa tuli varmasti vietettyä enemmän aikaa kuin itse alueella.

Siellä muuten satoi melkein koko ihanaisen lauantainpäivän, mutta ei se menoa haitannut.
Omnomnom lokkihyökkäys pipareihin, joilla naapuriautolaiset meitä heitti. Mitä naapurirakkautta, hiih. En saanut ihanasta uudesta mekostani yhtään parempaa kuvaa. Kauluslove!
Rentolava rocks my socks (ilosaarirakkautta vasemmassa kulmassa!)
Ensi vuonnapa ehkä uudestaan. Hmm Nyt jo keikkapöhinä Blonde redheadista.

Ja tässäpä postauksessa on kaksi päivän asua, koska hei olin festareilla koko ajan samoissa likaisissa kamppeissa ja nyt kyllä ansaitsen vaihtaa paitaa vaikka joka kymmenes minuutti. Eli tuolla ihan ihan ylhäällä Suomussalmen kierrätyskeskuksesta eurolla hommattu ihana punainen mekkonen ja tässä alempana päivän kirpparilöydöistä koottu asu illaksi puistoistuiluun.
Tässä asussa yhdistyy kyllä tämän tytön kaikki suosikkijutut: vekkihame, rusettikengät, hörhelöpaita, turkoosi ja näyttävä koru.
Mutta nyt omnomnom voisin syödä yhden tortillan ja katsella vähän Britain's next top modelia. Huomenna jätkäporukalla saunomaan mökille.

Ei kommentteja: