lauantai 5. heinäkuuta 2008

Vi länder om en stund till Humsala

Eilinen päivä kulminoitui pussikaljoitteluun hyvässä seurassa. Tarvitsinkin tuulettumista ihan törkeän rasittavan ja masentavan leirin jäljiltä. Mahtoi Lidlin myyjä ihmetellä, kun tämä tyttö iski kassalle 13 tölkillistä alkoholia ja loppuun kaksi kotelollista Substralia (Rakkautta ja Substralia - kaikki mitä huonekasvisi tarvitsevat hihi).

Olin kuulemma vähän liian fiinisti pukeutunu puskapissimiseen ja nurmikolla istumiseen, mutta oli ihan pakko saada laittaa päälleen jotain nättiä ja kivaa.Mekko - Thaimaa
Aluspaita - Oulun Second hand store
Paita - H&M
Sukkahousut - Lindex (Huomaa uuberhiano tikru-printti!)
Kengät - Suomussalmen kierrätyskeskus

Miksi kaikki muut onnistuvat näyttämään naamamutristuksessa hauskoilta ja söpöiltä, mutta minä vaan kutistuneelta rusinalta ja saunatontun sekoitukselta?

Kuolattiin muuten eilen illalla porukalla Paraphernalian koruja. Pakko saada joku niistä, mutta en vaan osaa päättää mikä. Tämän hetken suosikki on ehdottomasti tämä:Kunhan vaan rohkaistuisin ja uskaltautuisin tilaamaan. Taidan vältellä siivousta ja pohdiskella asiaa muutaman tunnin.























....
Tai sitten se siivoaminen olisi oikeastikin ihan hyvä idea.

3 kommenttia:

Pupu kirjoitti...

Hih! Puistokaljottelussahan on just kivaa näyttää ympäristöön sopimattomalta mekoissa ja hörselöissä. ;)Kattelin tuosa vanhempia blogipäivityksiäsi ja huomasin, että asutaan oulusa molemmat! 45 munki lempibaari! :)

babooshka kirjoitti...

45 on ihanin! Bänditarjonta ja musiikki läähpuuh :) Ennen tuli käytyä mestailemassa, mutta siitä touhusta kyllä katosi mielekkyys tosi nopeasti :P

Henna kirjoitti...

Jep, no toivottavasti löytyy!(=