tiistai 24. maaliskuuta 2009

Dancing queen oh so swwweeet

Kovin on kovin kovin väsynyt olo. Sairastelin ja kouristelin kuumeen kourissa noin viikko sitten, mutta vieläkin on ylilämpöä ja ja ulkomuoto kovin mömmöisä.

Huomenna pitäisi mennä ompelijalle sovittutamaan esiintymismekkoani Yasminen jokavuotiseen kevätnäytökseen. Musta kokopitkä paljettimekko vihreillä yksityiskohdilla on tilauksessa ja kovasti mietityttää pystyykö siinä taipumaan koreografian vaatimaan polviniiaukseen... Kuitenkin joudun kehittelemään hätähakaneuloja jostakin ja kutsumaan sisäistä MacGyveriani apuun (Anguksesta tulee muuten elokuva, ooämgee kuka muka voisi korvata ihanan Richard Dean Andersonin).

Viime vuonna koko tanssinäytöshupakka oli todella hauska kokemus. Sai viettää yhden päivän uuberprinsessana juhlakampauksessa ja tekoripsissä ja tanssia lavalla, ooh ihanaa hihii. Ja se yhteishengen kokemus pukuhuoneissa ennen näytöksen alkua on aivan parasta, kun kaikenikäiset ja -kokoiset naiset hihittelevät hermostuneina ja meikkaavat. Viime vuonna meidän piskuinen ryhmämme (minä edessä oikealla) näytti tältä:

Oltiin siis jo viime vuonna täysin ajan hermolla, kun yhdistettiin paljettipaita ja wet-look leggarit, haha.

Tulkaapa kaikki oululaiset sitten katsomaan, kun minä ja monta muuta ihanaa naista väännellään lantioitamme ja tehdään mitä sulokkaimpia vartaloväristyksiä itämaisen musiikin tahtiin. Liput myynnissä Kulttuuritalo Valveella, esitykset 25-26.4. Voin luvata sen oleva ällistyttävä kulttuurinautinto.

Mutta ei ehkä niin ällistyttävä kuin suosikkifriikkisirkukseni Lagy Gagan esiintyminen:

Hei vaan antakaa mullekin noin iso itsetunto, että voin kulkea ympäriinsä isona kuplaröykkiönä. Olisin todella onnellinen.

Ei kommentteja: