keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Rakas kahvila suojaa minua pahalta

Pitkästä aikaa blogimaailmassa hymhym. Tänään kävin ihanaisen kämppikseni kanssa kirpparia tarkastelemassa ja mukaan vääntäytyikin kaksi mekkoa. Oli kyllä niin hilkulla pääsinkö sovittamaan rättejä ollenkaan, kun joku todella todella kärttyinen nuori äiti päätti varata yhden kopin kokonaan itselleen ja vuorelle pinkkejä paitoja. Oli raahannut vielä pienen tytönkin mukaan makutuomariksi ja kyllä kävi sääliksi, möyh. Inhottaa, kun ihmiset jäävät munimaan sovituskoppeihin, mitä ne niissä oikein touhuavat.

No pikasovituksen kautta sain kaksi malliyksilöä raahattua kassalle. Onpa kyllä kaksi niin erilaista mekkoa, että huhhuh. Ehkä mulla on vaan niin venyvä maku, hehe.

Ensimmäinen on ruskeanvihreä hyvin paksua materiaalia oleva itsetehty mekko, jossa on kuminauha vyötärön kohdalla. Malli on jotenkin käsittämättömän kiva ja omituisen klassisen oloinen, vaikka voi olla että kuvittelen kyllä ihan omiani, hihi. Pitää äkkiä alkaa käyttämään ennen kuin kevät kunnolla pyörähtää paikalla, on sen verran lämmin helman lyhyydestä huolimatta.

Ja Bachelor nro. 2 onkin sitten enemmän sellainen syöpöttelymekko. Onkohan tälle mallille joku oikea nimityskin? Keväinen haaleansininen ja helman liehuvuus varmisti ostospäätöksen. Niin niin söpö. Tämän mekon alle on sitten kiva piilottaa se epäonnistunut treenaa_vatsa_bikinikuntoon_viikossa_maha.

Psst huomatkaa tuhosöpö oravakillutin, jonka muokkasin heijastimesta kaulakoruksi.. Oon aina tuntenut omituista sukulaisuutta pähkinänpurijoiden kanssa:


Haa. Kevät ja patiokausi missä viivytte? Oon jo täysin valmistautunut värjöttelemään jääkalikkana keltaisen aitan terassilla. Ostinhan jo kaksi levyä kevättäni tahdittamaan:


Regina: Puutarhatrilogia ja Jenny Wilson: Hardships saavat tässä pienessä tytössä aikaa hyvin positiivisia sydämentykytyksiä.

6 kommenttia:

omarloria kirjoitti...

Ihania mekkoja! Oravakoru on suloinen :)

+ kiinnostaisko sua osallistua bloggareitten miittiin täällä oulussa? Ollaan vähän suunniteltu sellasta tuolla anonyyminurkan foorumissa, joten tuu ihmeessä mukaan jos vaan pääset! Foorumin osote on http://anonyyminurkka.foorumit.fi/ ja sinne pääsee kaikki bloggaajat.

Salka kirjoitti...

Meillä taitaa olla hyvin samanlainen musiikkimaku, hih :) Harmikseni en ole Jennyyn tutustunut paremmin, mutta ne biisit, joita olen häneltä kuullut, ovat loistavia!:)

Hosuli kirjoitti...

Mikäs toi otsikko on? :D Muunnos Regina-sanoituksista?

babooshka kirjoitti...

wikke - Kiitos :) Hoo vai että blogimiitti ihan Oulussa? Jännää jännää ehkä vähän liiankin jännää. Uskaltaakohan sinne tullakaan :D

Sitten kadun ja kärsin, jos en tuukkaan, haha.

Salka - Joo'o hyvä musiikkimaku on hyvä musiikkimaku hihi. Tuohon Jennyn uuteen levyyn kannattaa ehdottomasti tutustua. Meno on paljon räväkämpää kuin aiemmin :)

Noora Katariina - Mikä muunnos? :D Eikö siinä noin lauleta muka?

Anonyymi kirjoitti...

matkija,mulla on samanlainen tommonen sininen äitiysmekko! onko se vero modan? t.hanski
huomenna ruokaa namnam

babooshka kirjoitti...

Hanski - Hä onko?! Emmää tienny ja jos olisin tienny niin oisin ottanu sulta lainaan enkä ostanu.

Namnam pizzaa.