maanantai 23. helmikuuta 2009

Scare crow

Aahhhahahahaaa. Tiesittekö, että googlen kuvahaku tarjoaa mun kuvia silloin kun googlaa Rakel Liekin? Siinä voi parinkin miehen naama mennä mutrulle, kun yrittää löytää kivaa materiaalia yksinäisen illan ratoksi. Vaikka ollaanhan me molemmat punatukkaisia, feministejä, narsisteja ja harrastetaan itsekidutusmuotoa nimeltä tankotanssi. Eli siis melkein kuin sukua.

Oon kyllä näyttänyt viime päivinä enemmän pölähtäneeltä murmelilta kuin ihanalta punatukkaiselta vampilta:
Paita - Second hand (Nümph)
Henkselihame - Kultakissa
Harakkakoku - Paraphernalia

Kolme viime päivää (en oo kova jumittamaan samoissa vaatteissa, mutta onnistun joskus mystisesti heräämään vaatekaappini ulottumattomilta) oon pyörähdellyt näissä kamppeissa. Uusi rakkaussuosikki on kirpparilta löytämäni Nümphin body. En oo tavallisesti ollut bodeista kauhean innoissani, koska öö mikä järki siinä haarojen välissä olevalla suljettavalla kaistaleella on. Vessassa käynnin hankaloittaminen? Mutta tässä nyt oli sen verran söpö kuviointi, että päätin antaa järjettömyydelle tällä kertaa anteeksi. Jotenkin tuntuu, että bodyt on vain tämän hetken uuberhieno villitys, joka häviää parin vuoden kuluttua, kun ihmiset tajuavat ettei uimapuvuissa ympäriinsä kulkeminen ole niin jännittävää. Ainakin toivottavasti. Tai sitten ne alkavat kulkea pelkissä bodeissa a la Madonna - luonnollinen jatkumo tavallinen t-paita + leggingsit yhdistelmälle.

Kirppareilla on nykyään muuten aivan järjettömiä hintoja. Mekkojen alkuhinta tuntuu olevan 8 euroa ja minkä tahansa paitaa edes etäisesti muistuttavan kuluneen ja ruman rätin hinta 4 euroa. Siispä käytän nyt tämän blogin ultimaattisena valtiattarena oikeuden mainostaa: Oululaiset käykäähän Second hand storessa pöydässä nro 166. Myynnissä mm tällaista hienoutta ja kaikki tietenkin uuberhyvissä järkihinnoissa, hihii.

Arvatkaa oikeasti pystyinkö ottamaan noissa rusettikengissä askeltakaan vaappumatta. Mutta söpöt ne kyllä oli.

Loppuilta meneekin ompelun merkeissä, koska huomenna on laskiaitiistai ja fiksuina tyttöinä ja poikina ilmoitettiin itsemme Raksilan mäenlaskukisaan, jonka koneteekkarit armollisesti ovat meitä varten järjestäneet. Oonkin laskenut viimeksi monta vuotta sitten ja joka laskiainen kinunnut ihmisiä mäkeen mukaan. Nyt voikin sitten kunnolla rysäyttää, hihii.

PS. Mun haalarimerkit on parhautta:

4 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Ihana henkselihame, mulle tulee mieleen Nanson vastaava :) Ja hihi, kuvahaut ovat hauskoja :D Samoin kun omalla nimellä googlettamiset :DD

DEA kirjoitti...

wauwauwau, mikä hame! ja ennen kaikkea: IHANA KAULAKORU!!!!!! tommosen, ku sais <3

Anonyymi kirjoitti...

Hoho, tässä lauantai-illan ratoksi pompin blogosfäärissä ja törmäsin blogiisi. Entiselle oulun asukille tuli tietysti hirviät nostalgiapuuskat tässä blogias selaillessa kaikista tutuista maisemista, ja sitten -WTF- tajusin, että näähän asut mun entisessä kämpässä ::D

babooshka kirjoitti...

salka - Hehe omistan Nansoltakin henkselihamosen :) Henkselit vaan rokkaa. Ja Googlea käyttämällä kyllä huomaa kuinka maailma on täynnä samannimisiä tyyppejä ja kaikkien niiden saavutukset tuntuu isommilta kuin omat :D

Mi guapa fresa - Hii kiitos! Ja tilaa tollanen kaulakoru Paraphernalialta, suosittelen! :) Ne on aaivan ihania. Tuo maksoi muistaakseni tyyliin 20 euroa, mutta oli kyllä joka sentin arvoinen.

anonyymi - Haha WOT?! Maailma on niin kovin kovin pieni :D Mutta tää on hyvä kämppä, oikein kiva. Meillä on vielä seinällä entisiltä asukkailta jäänyt juliste, hahaa :)