tiistai 3. helmikuuta 2009

Väärinpäin niäpnirääv

Minä kuuluun siihen ihmistyyppiin, joka vaatteita miettiessään kuulostelee ensin omaa sisäistä vuodenaikaansa ja sitten vasta ehkä vilkaisee lämpömittariin. Kesällä voi tulla vastustamaton halu pukeutua lämpimimpiin villanuttuihin ja talvella pakottava tunne käskee kaivamaan heppoisimmat kesämekot esiin. Kai minun sisäinen kelloni on muutenkin aivan jumissa, koska nukkuisin helposti myöhään iltapäivään ja energisimmilläni tunnun olevan keskiyön jälkeen.

Kaikki Second Hand

Kumma kyllä pahin kevytvaatetuskausi iskee aina helmi-maaliskuussa eli juuri silloin, kun festarikiinnityksiä aletaan julkaista. Rakkaat ihanat kultaiset festaripäättäjät tänä vuonna minä haluaisin erityisesti nähdä:

- Eleanoora Rosenholm
- Regina
- Kate Bush
- Anna Järvinen
- Dolly Parton
- Pintandwefall
- Frida Hyvönen
- The Killers

Ja ehdottomana Guilty pleasurena Lady Gagan, jonka takia päässäni soi non-stoppina po-po-po-po-po-po-pokerface. Bitch is FIERCE:

Plus, jos hiukseni eivät olisi näin surkean lyhyet ja minä täysi käsi kampauksien kanssa, kuontaloni näyttäisi joka päivä tältä:

Fhabulous.

13 kommenttia:

Terhi / Hupsistarallaa kirjoitti...

Toi kampaus on loistava! Joskus yritin ton tapaista rusettinutturaa, mutta vaikka mulla on pitkähkö tukka, on se aivan liian harva xO

Ihanaa, kun on muitakin ihmisiä, jotka ei niinkään mieti vuodenaikoja ja muuta hömppää, kun valkkaa vaatteita :D Mä en seuraa säätiedotuksia enkä jaksa aamullakaan vilkaista ulos edes sen vertaa, sataako vai ei. Lähden ihan fiilispohjalta, tosin talvella aina talvitakki, mutta alla saattaa olla mitkä kesähepeneet tahansa. Lähiaikoina sattui niin, että lähdin tosi lyhytvartisissa tennareissa töihin ja ulkona vasta tajusin, että lunta on pohkeisiin asti eikä vielä aurattu, mutta en jaksanut lähteä takas vaan kiukulla rämmin umpihangessa 10 minuutin matkan bussipysäkille :D

babooshka kirjoitti...

norsis - Joo :D Pitäs olla myytävänä tuollasia hiusrusetteja valmiina, ostasin heti.

Aa hihi oon itekin järkeilly, että kunhan sen talvitakin heittää niskaan niin siellä alla voi olla kuinka heppoista kampetta tahansa :) Mutta kenkien kanssa oon kyllä viime aikoina viisastunu. Mun varpaat on niiin vilukissat, että kuolen jos ei oo kunnon saappaita :D

Salka kirjoitti...

Mullakin on välillä samaa vikaa, talvella olisi ihana painaa menemään lyhythihaisissa puseroissa ja vastapainoksi kesällä sitten tuhdimmissa vaatteissa :D Neljä ensimmäistä artistia myös tämäkin mieluusti näkisi :)

Terhi / Hupsistarallaa kirjoitti...

Täytyy ehkä tehdä hiusrusetti semmosista kuituhiuksista :D

babooshka kirjoitti...

Salka - Se on varmaan sama kuin kaikessa muussakin elämässä eli aina haluaa sitä mitä ei periaatteessa voi saada :) Vai neljä ensimmäistä, hihi. Mitäs vikaa uhkeassa ja ihanassa Dolly Partonissa on? ;) Minusta olisi aivan törkeän hienoa, jos leidi pestattaisiin vaikkapa Provinssirockin pääesiintyjäksi. Siinä voisi olla ihmisillä naurussa pitelemistä.

norsis - Joo :D Alappa tehtailemaan niin minä ryhdyn ensimmäiseksi tilaajaksi.

S kirjoitti...

ihan järjettömän hyvä musiikkimaku, itsekin toivon lähes tulkoon kaikkia samoja bändejä, tulisivat edes keikalle johonkin lähiseudulle! ja pidän peukkuja pystyssä, että huhut killersin tulemisesta provinssiin pitäisivät paikkaansa, mutta toivo alkaa nyt jo latistua

toi rusettikampaus kyllä motivoi taas hiusten kasvattamiseen. no, ehkä neljän vuoden päästä ne olisi tarpeeksi pitkät tommoisen vääntämiseen

babooshka kirjoitti...

susa - ah kuule right back at ya tuosta musiikkimausta. Killersit olisi niin hienoa nähä livenä, vaikka en kyllä oo tuota uutta levyä onnistunut bilettämään yhtä tehokkaasti kuin aiempia. Vähän liikaa yrittävät pojat kuulostaa kasarilta.

Itekin suunnittelen aina välillä hiusten kasvattamista, mutta oon aivan liian laiska hoitamaan pitkää tukkaa. Jospa sitä kohta henkkamaukalta sais tuollasia hiusrusettipantoja..?

Nanna kirjoitti...

ootpa söpö!
toi lady gagan rusettikampaus on kyl ihan mahti <3_<3

Roosa kirjoitti...

Mäkin tykkään tosta rusettikampauksesta ihan sikana, pitäis varmaan joskus koittaa että onko oma pehko jo tarpeeksi pitkä :)

babooshka kirjoitti...

Linda sofia - Oi aww kiitos! Rusettikampauksen kaa olisin varmasti vielä söpömpi ;)

Roosa - Ooh kokeile ihmeessä, jos vaan hiuksia riittää. Sitte tuut kyllä tänne pistämään linkkiä kuviin! :D

DEA kirjoitti...

Et arvaakaan, monesko henkilö olet, joka näyttää tota kyseistä kuvaa ja sanoo,miten haluasi samanlaisen kampauksen. ;D huoh, se on vaan tosiaan niin hieno kampaus! I love it!

omarloria kirjoitti...

Ah mäki oon halunnu tollasen hiusrusetin päähäni sen jälkeen kun näin tuon kuvan! En oo saanu vielä aikaseksi ees yritettyä, vaikka pituuttakin tästä letistä löytyy..

Mutta mulla on jokseekin sama juttu ton oikeanlaisen pukeutumisen kanssa, nimittäin olen tällä hetkellä todella kyrpiintynyt tähän oulussa vallitsevaan ilmastoon, vaikka oikein mukavan talvinen onkin. Esim. vaan tänään ja eilen ollu sellasia päiviä että haluan kesäilman, ettei tarvitse pukeutua tuhanteen kerrokseen ja pitää aina vain saappaita ja villasukkia.. Kesämekot <3

babooshka kirjoitti...

wikke - Niin moni on jo halunnut tuollasia rusetteja, että perustan kyllä jonku hikipajan kohta Kiinaan ja lyön rahoiksi :D

Joo Oulun säät on kyllä pistäny vihaksi viime päivinä. Kuinka paljon sitä lunta voi oikein tulla? Tekee mieli hommata villahousut ja kulkea niissä kesämekoissa kaikesta huolimatta :)