tiistai 3. helmikuuta 2009

Haalarikansa on hieno kansa

Oi nyt ne on täällä! Didididididiii! Minun haalarini! Ovathan ne aivan törkeän rumat ja edustavat opiskelukulttuuria karuimmillaan (köh köh teekkarit), mutta ne ovat minun ja huutavat monen sadan metrin päähän opiskelijaa. Ja meinaan aivan oikeasti rynnistää näissä laskiaisena ja vappuna ja olla ihan just niin karu opiskelija kuin haluttaa. Ja loppuelämän ne keräävätkin pölyä kaapin perukoilla, mutta ei se haittaa. En ole jostakin syystä ikinä päässyt mukaan yleiseen haalarikansan inhoamiskuoroon. Minusta ne ovat ihan hulppea idea varsinkin, kun pystyy jo kaukaa erottamaan muut opiskelijat ja mahdollisuuksien mukaan pakenemaan paikalta ajoissa (köh köh teekkarit).

Meidän suurimmat sponsorit on ehdotonta kuuminta hottia:


Mutta en minä (ainakaan vielä) meinaa siviilivaatteita hylätä. Varsinkaan nyt, kun vanhempi siskoni lähtee Argentiinaan puoleksi vuodeksi ja jättää vaatteitaan minun hellään huomaani. Kuten esimerkiksi tämän more_than_uuh paljettipaidan, joka päällä humppasin taas vaihteeksi Ykälässä viikonloppuna:


Jostakin syystä Ykälän vessassa on todella hyvä valo kuvata. Käyköhän Ykä siellä salaa ehostautumassa?

PS. Muita suuria ilonaiheita: Emiliana Torrini Provinssirockiin! Rakkauspakkaus. Ja voihan sitä Brian Molkon väninääkin käydä vähän nostalgisoimassa hihi. Tämä tyttö elää festareita varten.

2 kommenttia:

Saga kirjoitti...

oi, oliko se ihanamekkotyttö tosiaan sun siskosi! se mekko oli niin kaunis! yhtäaikaa tätä päivää ja perinteitä kunnioittava.

muistahan pukea uutukaiset haalarisi sitten laskiaismäkeen tiistaina :)

babooshka kirjoitti...

Saga - Oli kyllä :) Ja voi että olin ylpeä.

Haa joo ollaan jo ilmoittauduttu kisaamaankin laskiaismäkeen, saas nähdä saadaanko ahkiota edes vedettyä riinteen yläpäähän ;)