torstai 12. helmikuuta 2009

Babooshkan penkkarit 07


Minun penkkareitani juhlittiin kokonaiset kaksi vuotta sitten. Silloin ammoisina aikoina oli vielä kunnon talvet ja pakkasta ainakin 20 astetta ja Oulussa tavanmukaisen jäätävä merituuli. Palellutin söpön teinigoottiperseeni rekkalavalla ja join tummaa rommia lämpimikseni yli ällötysrajan. Asuni kehittelin melkein suoraan rakkaimman ystäväni kaapista, jossa nykyään pilkahtelee hieman enemmän väriä ja vähän vähemmän kohtalokkuutta pvc:n muodossa. Haha olin varmasti todella uskottava teinigootti paitsi, että unohdin systemaattisesti näyttää masentuneelta ja olin pahempi flirtti kuin koskaan. Kaiken kaikkiaan siis hurmaava päivä.






Aww. Joskus sitä melkein kaipaa lukioaikoja ja sitä kevyttä löhöämistä Lyskan käytävillä ja kahville karkaamista. Ja varsinkin niitä ihmisiä, joita ennen näki päivittäin, mutta joihin ei jostakin syystä koskaan tullut pidettyä yhteyttä.

3 kommenttia:

omarloria kirjoitti...

AH, lyskalaiset, veriviholliseni ;D Piti käydä taas torstaina todistamassa kun madetojan vei taas kunniakkaan voiton lyskalaisten rupusakista ;D

No ei vaan, jos en ois menny madikselle ni oisin menny lyskaan. Muut lukiot on iha laimeita :D Se taistelu letkunpuiston kohalla on vaa legendaarinen..

Mäki kaipaan toisinaan lukioaikoja, ja edelleen saatan puhua "meijä koulusta" ja tarkoitan madetojaa..se vaan jää päälle. good times! :)

babooshka kirjoitti...

wikke - Haha nouu :D Madetojalaiset on aina onnistuneet ovelasti värväämään niitä yläastelaisia kovaäänisiä lapsosia joukkoonsa huutamaan. Vähän on ollut lyskalla paha, kun ei oo ollu sellasia voimavaroja. Mutta meillä on aina ollu kyllö tyylikkäämmät kyltit!

Letkunpuiston huutokisa on kyllä paras. En tajua mitä muiden lukioiden oppilaat tekevät sillon. Varmaan seuraavat suu pyöreinä lyskan ja madetojan veristä sotaa :D

Lukionostalgia nostaa aina välillä päätään. Hirveä haikeus tulee kun kattoo wanhoja tai penkkareita. Olihan se kivaa aikaa, vaikka en kyllä menisi mistään hinnasta takas ;)

Anonyymi kirjoitti...

tässä pitäis ehdottomasti olla parempi kuva mun puvusta, koska se oli hieno ;(

- björk.