lauantai 28. maaliskuuta 2009

Pussieläin tanssii

Asun mestariompelijan kanssa. Siitä on useinkin etua, koska itse satun olemaan ompelukoneen kanssa täydellä sotajalalla. En ymmärrä, miten sen alalangan laittaminen on suunniteltu niin vaikeaksi. Vikahan ei voi olla käyttäjässä, vaan aina laitteessa, mmkay.

Tällä kertaa kämppis sai askarteltavakseen tämän mummoni perintöhameen, jonka lähtökohtainen ongelma oli se, että näytin noin 130 senttiseltä:

(Haha kuvassa myös huoneeni uniikki sisustuselementti ruumissäkki. Pitäisi muistaa pyörähtää Kontissa joku päivä ja viedä pois rumistamasta.)

En halunnut pistää tätä hametta kiertoon, koska se on kuitenkin ihan laadukasta Marimekon tuotantoa. Toimitin sen siis toiselle puolelle kämppäämme mielessäni vilkkuen epämääräisiä toiveita pallo/pussihelmoista. Ja ta-daah Babooshka kiittää kultarakastaan:


Mikäli minä mitään tämän hameen konstruktiosta ymmärrän pussittaminen hoituu helmaan ommeltun kuminauhan avulla. Tämä kaikki siis rankanpuoleisen lyhentämisen jälkeen. Tykkään tästä kyllä kovasti. Täyttää hyvin sopivasti suuren pussihameen kokoisen onkalon vaatekaapistani, hihi.

Hame pääsi kanssani jo eilen pyörähtelemään Reginan tahtiin Nelivitosessa, joka oli muuten taas vaihteeksi aivan ahdistavan täynnä. En pahemmin perusta kyynärpäätaktiikasta päästäkseni baaritiskille, joten häippäsinkin melkein heti keikan jälkeen kullan kainaloon koisimaan. Mutta kyllä kannatti maksaa se yhdeksän euroa sisäänpääsystä, oli sen verran keväinen ja ihana Iisa lavalla.

Psst. Earth Hour alkaa 20.30 ja kestää tunnin. Sammutelkaapa kaikki siis valoja ja nauttikaa kynttilöiden hohteesta.

6 kommenttia:

Pupu kirjoitti...

Tulipas hamosesta oikea upeus!:) Ite en jostain syystä voi sietää Reginaa...

Arrie kirjoitti...

hieno hame! tosi kaunis kangas ja kivan mallinenkin on. :---)

omarloria kirjoitti...

Oi miten kiva tuli hameesta! Just pitäis osata nähdä vaatteessa se kaikki potentiaali ko siihen törmää.

ps. toki uskallat tulla miittiin! Meitä on tulossa vain muutama oululainen bloggari ja ois kiva nähdä sutkin! :) Ollaan sovittu et ens perjantaina n. kuuden aikoihin mentäis amarilloon jutustelemaan ja sellaista. Jos mahdollista niin tuupas ihmeessä mukaan! :)

Pupu kirjoitti...

Hih, määki tulin houkuttelemaan sua perjantaiseen bloggarineitien kokoontumiseen amarilloon. Oon kyselly myös paria muuta oululaista, joitten blogeja seurailen. Oispa mukavata kun tulisit:D

babooshka kirjoitti...

Pupulihavisto - Hii kiitos :) Regina tuntuu olevan yleisesti inho/rakkaus vaakalaudalla. Oiskohan se Iisan ääni, joka pistää ärsyttämään :)

Arrie - Hii kiitos paljon. Itelle tulee kyllä tuosta kankaasta mieleen sellainen kalsarityyppinen väritys, hehe :) Mutta jospa tuo malli vähän vähentäisi sitä fiilistä.

Wikke - Kiitti :) Oon itse sattuneesta syystä aika laiska yleensä miettimään tuunausmahdollisuuksia, mutta silloin kun jotain saa ilmaiseksi eteensä niin kyllähän se pitää hyösyntää :)

babooshka kirjoitti...

Ja siitä miitistä vielä :)

Kaippa sinne täytyy sitten tulla, kun näin kovasti houkutellaan, hihi. Paitsi, jos saan jonkun pelokkaan hermoromahduksen ennen perjantaita. Toivottavasti en :D