keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Vihellän vihellän vihellän matkallani

Sarjassamme rakastan auringonvalossa kylpemistä ja ostin Lindexiltä sinisen röyhelöpaidan valkoisen kaveriksi.


Lindexillä käynti on myös siitä tuhoisaa, että löydän aina oikeutuksen uusien sukkahousujen ostamiselle. Ja sieltä löytämieni sukkahousujen innoittamana pitää tietenkin myös käydä tarkistamassa henkkamaukan valikoima. Paha paha paha.

Lindexiltä:

H&M:


En enää ikinä osta tavallisia mustia sukkahousuja.
En enää ikinä osta tavallisia mustia sukkahousuja.
En enää ikinä osta tavallisia mustia sukkahousuja.

Tänään on onnen päivän muutenkin kuin sukkahousujen ja auringon osalta. Tänään minä nimittäin pääsen Pannuun syömään ja mikä tärkeintä, saan käsiini tämän:

12 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Hauskoja sukkiksia, varsinkin nuo Lindexin musta-harmaat kolahtivat tähän tyttöön :) Mä olen kyllä vaan tullut siihen tulokseen, etten osaa käyttää muita sukkiksia kuin mustia, vaikka sukkakaapista löytyykin mitä hienoimpia värillisiä yksilöitä :(

Pupu kirjoitti...

Lindexillä on aina hyviä sukkiksia, paitti etten oo vieraillu siellä aikoihin...Sukkiksia on sen sijaan tullu tilattua tuolta eBaysta;)Kyllä vaan värikkäät sukkikset pelastavat muuten kuivanpuoleisen asun:D

babooshka kirjoitti...

Salka - Kiitos :) Joo pitää minunkin aina itseäni kunnolla patistella, että ylipäänsä muistan uniikkiempien sukkahousujeni olemassaolon. Kenties, jos piilottaisin kaikki mustat ja harmaat ja ruskeat kaapin perukoille ja sitten hirveässä aamukiireessä "joutuisin" tyytymään vähän värikkäämpiin. Aina voi itseään yrittää huijata ;)

Pupulihavisto - Joo oon ollut ala-asteelta asti Lindex Clubin Sukkakortin innokas käyttäjä :D Mahtaakohan niillä olla niitä enää ollenkaan? Huu voihan eBay, pitäisihän se arvata :) Yritin tässä pari päivää sitten tutustua sen ihmeelliseen maailman, mutta en ainakaan vielä onnistunut hahmottamaan koko sivustoa.

hanski taas kirjoitti...

hyi noi lindexin tokat on jotain aivan kamalaa hyi mitä sää oot aatellu:D joko oot syöny ben&jerrysin loppuuun

babooshka kirjoitti...

hanski - Vitsi sulta saa nää kaikista positiivisimmat kommentit :D Musta ne oli hauskat ja oudot ja hei batiikkihan on nyt niin IN. Ben&Jerrysin söin heti aamupalaksi, nomnom

Boobettes kirjoitti...

nuo ekat sukkikset on kyllä tosi kivat :) ja tais nuo viimeiset olla sulla eilen miitissä ;)?

babooshka kirjoitti...

Boobettes - Haa kiitos :) Ja hyvvin bongattu, noissa juuri tärisin ja palelin ulkona :D

omarloria kirjoitti...

haa niin hienoja sukkiksia! Mää aina yritän bongata jotain hienoja, mut meen kai aina väärään paikkaan väärään aikaan, kun en löydä koskaan niitä hienoimpia. Tosin _löysin_ nyt vähän aikaa sit harmaat, mitä oon ettinykki vähä aikaa.

Voi vitsi oli hubaisaa eilen! Saanko julkasta neidistä kuvia? ;)

hanski kirjoitti...

no musta ne on vaan lähinnä kamalat:D mutta hei pitäähän sullakin olla oma ilkeä anonyymi

babooshka kirjoitti...

wikke - Haa mullekin kävi noiden sukkisten kanssa pitkästä aikaa tuuri! Kaikki hienot kuviot on aina paljastuneet leggingseiksi ja oon nykyään jo aika kyllästynyt niihin :)

Hii ja joo oli huippu ilta. Pistä ehottomasti kuvia! :)

Hanski - Haha sää failaat nyt kyllä aika pahasti anonyymina, kun esiinnyt nimellä :P

Unknown kirjoitti...

Oih, ihanat pitsipaidat, aivan mahtavat. Haluttaisi lisätä tuollainen kauneus myös omaan vaatekaappiin!

babooshka kirjoitti...

Heatn - Kiitos. Lindexillä saattaa vielä olla viidellä eurolla eli mars mars sinne. Ne tekee kyllä minkä tahansa asukokonaisuuden herttaiseksi :)