tiistai 28. huhtikuuta 2009

Tanssijavampin paluu arkeen - kinkkistä ja pyykinpesua

Terkkuja vaan täältä ihanan aurikoisesta ja keväisestä Oulusta!

...Not.
Hei rakkaat sään jumalat! Vappuun on enää pari vaivaista päivää. Lähettäkää auringonsäteitä ja lämpöä niin minun peppu ei palelele lyhyessä hameessa, pliiks?

Arkeen palaaminen on aina hankalaa, mutta näin harmaaseen sumumöhkäleeseen on erityisen vaikea totuttautua kimalteentäyteisen viikonlopun jäljiltä. Sunnuntain esitys meni muuten hyvin, mutta menin sitten kiusallanikin bongaamaan poikaystävän yleisön joukosta ja hymyilin sille sitten rehvakkaasti koko esityksen ajan vaikka jalat meinaskin pari kertaa pettää alta ja sekosin mahapotkujen laskuissa täydellisesti.

Esityksen jälkeen käytiin hakemassa kinkkistä Uusikadun take away-paikasta. Minä tilaan kiinalaisissa aina siis ihan aina täsmälleen samaa eli kanaa, bambua ja herkkusieniä. Pari vuotta sitten erehdyin tilaamaan jotain muuta ja suruhan siinä tuli puseroon, kun mässy ei maistunutkaan samalta kuin aina. Oon kai sitten surullinen sillä tavalla, mutta en koe minkäänlaista vaihtelunhalua kinkkishimoissani.

Tapitin ihan mielissäni Britain's next disabled modelia, vaikka katsoinkin sen jo viime keväänä youtubesta. Malliohjelmia vaan ei voi olla liikaa. Paitsi se Malliksi päivässä on jo niin kuiva, etten edes minä pysty katsomaan sitä.

Loppuilta menikin sitten turvallisesti torkkuen. Tanssiminen on raskasta puuhaa, mmkay.


Tänään saatiin vihdoin Johtamisen ja hallinnon-kurssi pois alta meidän uskomattoman hienolla powepoint-esityksellä, joka oli täynnä vappupalloja. Sen jälkeen kipaisin keskustaan, koska olen jo pari viikkoa himoinnut näitä:

Hahaa. Pesupähkinöitä! Meinasin siis ympäristöystävällistää tämänkin puolen elämästäni ja tästedes pestä pyykkini pähkinöillä. Tuntuu vähän oudolta ajatukselta, mutta toivottavasti nuo nyt toimivat hyvin. Kuulette kiljuntani satavarmasti, jos rakkaat vaatteeni kokevat groteskeja muodonmuutoksia pesuprosessissa. Täytyy varmaan laittaa kokeiluerään kaikki vähiten tärkeät rytkyt ennen kuin pesen mitään oikeasti ihanaa.

Piipahdin Juuttiputiikin ohella myös Second hand storessa ja mielenhäiriössä tartuin tähän toppiin.
Jaa'a. Saa nähdä pääseekö tuo käyttöön. Jotekin kovin karamellimäinen ja hmm onnelahtava. Mutta kun sivuissa on kivat heiluvat helmat, aivan kuin olisin jättimäinen perhonen!

Oon muuten pohtinut syvällisesti (haha tuplaNOT) tämän blogin ulkonäköä. Jottain tarttis tehrä nääs. Hakuaisin ladata kuvat photobucketin kautta, koska haluan ne isompina ja kivempina, plus bloggerin kautta niiden lisäileminen on lähinnä yhtä kivaa kuin karvojenpoisto kylmävahaliuskilla bikinialueelta. Mutta jotta kivat entistä isommat kuvat mahtuisivat, täytyy koko blogin ulkomuotoa rukkailla. Möäh liikaa töitä. Mutta jospa pääsisin samalla eroon tuosta taustaväristäkin, johon minulla on viha-rakkaus-meh-suhde. Tai jos ulkoistaisin koko ulkoasun suunnittelun poikaystävälle niin se pääsisi harjoittamaan opintojaan käytännössä. Haha.

PS. Yliopiston vessoissa riehuu ilmeisesti jonkinlainen tamponikeiju:

10 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Toivottavasti ehtis nyt edes vapuksi tulla tuo aurinko esiin, ei näillä muutamalla päivällä sitä ennen niin väliä. Ihana tampoonikeiju :D Joskus olisi ollut tuollaisellekin käyttöä!

Pupu kirjoitti...

Hihii, onnelahtava:D Tamponikeiju:D Pesupähkinöitä en oo kokeillu, mutta ne on jotenki kovin sympaattisen olosia.

Ja tosiaan sais nämä ilmat tästä lämmentyä, vappuna ois kuiteski mukavinta piknikkailla ja juomistella pihamaalla. Tänään oli oikein antikevätsää, murrinpurrin...

varpuinen kirjoitti...

Tajusin pari päivää sitten pesupähkinöiden olemassaolon ja olen miettinyt, löytyykö niitä Juuttiputiikista vai pitääkö tilata netistä. Tämä teksti oli siis suora vastaus ajatuksiini. :D

Tamponi WTF :D Mikähän ihmeen tempaus tämä on... En kyllä uskaltaisi käyttää, vaikka se pakkauksessaan näyttää olevankin.

Salka kirjoitti...

Tuo tuttujen bongaaminen yleisöstä on kyllä ärsyttävää, mulla meni aina pasmat sekaisin :D

Pesupähkinöillä pestyt vaatteet saattavat tuoksua märkinä tunkkaisilta, mutta sen hajun pitäisi lähteä pois kuivuessaan, itse en ole kokeillut, mutta eräs ystävä kyllä niitä käyttää :)

babooshka kirjoitti...

Elina - No jos se pari päivää nyt naamaansa näyttelisi niin nurmikolla istuminen ois varmasti paljon kivempaa ;)

Pupulihavisto - Olin ihan hämmentynyt noiden pesupähkinöiden ulkonäölle. Jotenkin odotin jotakin, no.. vähemmän pähkinäistä :D
Ja aarr oikeasti tuolle harmaudelle. Itku tulee, kun kattoo viime vuoden vappukuvia.

varpuinen - Hahaa kerrankin jotakin hyötyä minustakin siis :D
Joo ja mullakin kävi mielessä, että onko nämä nyt jotain myrkytettyjä tai jotain. Ilmainen tavara on aina niin epäilyttävää. Mutta ilmeisesti tuo on joku juttu, joka liittyy kuukuppeihin :D Silloinhan jää ylimääräisiä tamponeja nurkkiin pyörimään.

Salka - Joo ei pitäisi ees alkaa etsiskelemään ketään :D instant sekoilu.
Ootan kyllä innolla noiden kokeilua. Onpahan kerrankin syy olla kiinnostunut pyykkäämisestä ;)

Unknown kirjoitti...

Mä kans ostin jokunen aika sitten pesupähkinöitä. Yksi miinupuoli noissa on: vaatteet eivät sen jälkeen tuoksu puhtaalle tai siis millekään. Pitäisi ehkä kokeilla jotain tuoksuöljyä tuoksun antamiseksi.

Ootsä tykännyt pähkylöistä?

babooshka kirjoitti...

Heatn - Mulla ei ole pyykit ikinä tuoksuneet pesun jälkeen millekään, kun kotonakin on aina käytetty hajusteettomia pesuaineita :)

En oo vielä ehtinyt noita kokeilemaan. Oon maailman laiskin pyykkäri, joten mahtaa tapahtua vasta noin viikon jälkeen, kun kaikki viimeisetkin alusvaatteet loppuvat :D sitten raporttia kehiin.

W kirjoitti...

Ai vitsi noi sun hiukset on kauniisti! :>

babooshka kirjoitti...

W - hii kiitos :) Tuo on ainut tapa, miten osaan laittaa hiuksia yhtään juhlavammin.

Daphnion kirjoitti...

Hih, multa löytyy tuo aivan samainen liehuvainen toppi =)

Hmm..olisi kyllä mielenkiintoista kokeilla pesupähkinöitä. Monta kertaa kaupassa näpelöinyt pakettia, mutta en ole uskaltanut ostaa :S