tiistai 21. huhtikuuta 2009

Tänä aamuna suihkussa lauloin Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä

Voi Horatio Horatio, kun ainat kuljet siellä Miamissa hisseissäkin aurinkolasit päässä. Miten oi miten sinä näet mitään?

Näin kauniit neitoset lähtivät eilen kirpparikierrokselle yhdessä Nooran Nooran hömppäblogista kanssa. Ja uuhhuuh. Onnetar suosi ainakin kämppistä, joka rohmusi itselleen "alle kymmenen paitaa". Kierros käsitti Alppisstoren, kaksi Pelastusarmeijaa ja keskustan Second hand storen, josta rohmusin vaatteiden lisäksi gluteenijauhoja seitania varten ja inkiväärisuklaata, joka vei suun mutrulle eikä suinkaan ilosta. Pidetään kitkerät asiat pois minun suklaastani, mmkay?

Onnistuin se minäkin tekemään löytöjä, vaikka yleensä minua suosivat Pelastusarmeijat olivat suuri pettymys. Hei mihin kaikki ihmeretromekkohirvityskivuudet ovat oikein hävinneet bussiaseman Pelastusarmeijan Retroa-rekistä?

Saalis esiteltäköön nyt (Oon muuten aina nauranut hulluna näille "esittely"-jutuille tyyliin "Tätä mekkoa en ole vielä esitellytkään teille.." Ootan aina puoliksi, että kirjoittaja aloittaa seuraavan lauseen: "Mekko, Te. Te, Mekko." Hyvin hauska tutustua. Kehehehee. Ilmeisesti pikkuisen väsymystä ilmassa luentopäiväkirjan kirjoittamisen takia..)

Röyhelöhame Second hand storesta kahdella eurolla. Kämppikselläni sattuu olemaan samanmoinen ja olen yllättänyt itseni lainaamasta sitä useita kertoja, joten nytpä minulla on ihan ihkaoma.

Hyppään mukaan hamakorujunaan. Oon aivan liian laiska nillittäjä, että jaksaisin itse askarrellapaskarrella vastaavia.

Niin siis batiikkivärjäyshän on minusta aivan järkyttävän rumaa ja hirveää ja sen ei olisi koskaan pitänyt tulla takaisin muotiin, mutta jostakin kumman syystä oon parissa viikossa ostanut itselleni parikin vaatekappaletta kyseistä kuosia. Se oli varmaan tuo violetti, joka minua huijasi.

Ja lopuksi vielä koko ostosreissun suosikiksi muodostunut löytö:
Vihreä pikkulaukku, joka oli kirppariseurueeni mukaan tosi ruma(?!!), mutta ei kuulemma haittaa, koska voin käyttää rumiakin juttuja. Kiitos tytöt. Alemman kuvan väritys vastaa paremmin todellisuutta:

Omasta mielestäni tämä oli aivan ihana eikä ihanuutta poistanut yhtään se, kun keksin vilkaista laukun sisälle ja löysin suunnittelijan.

Nopea googlailu selvitti Cora Jacobsin olevan Filippiineiltä kotoisin oleva laukkusuunnittelija, joka on suunnitellut mm. Yves Saint Laurentille, Givenchylle ja Christian Diorille. Plus Amsterdamin laukkumuseossa on juuri nyt käynnissä Jacobsin töiden näyttely.

Minä en ole ikinä ymmärtänyt merkkiuskovaisuuden päälle, mutta onhan se paljon hauskempaa, kun tällaiselle tavaralle voi paikantaa historian. Käsin tehty Filippiineillä ties kuinka monta vuotta sitten ja nyt eksyy minun kätösiini kirpparilla ja vielä melkein täydellisessä kunnossa. Jospa meidät on tarkoitettu yhteen, bebe.

8 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Ihana tyllihamonen! J kirpputoreilta on kyllä hauska vahingossa bongata ns. merkkituotteita, kyllä se sydän aina vähäsen sykähtää, vaikka en minäkään yleensä mistään merkkituotteista niin välitäkään :) Se on se löytämisen ilo :)

Hosuli kirjoitti...

Hihii, tuo sun laukku näyttää nyt kuvissa tosi kivalta. :) Ja oikeesti, sulla rumatkin vaatteet ja asusteet näyttää hienoilta!

Pian uus kirppiskierros sinne Kontin ym. suuntaan?

babooshka kirjoitti...

Salka - Kiits :) Joo eipä tule paljon ostettua uutena mitään merkkikamppeita. Tällainen vahinko-ostos on aikasta iloinen yllätys :)

Noora Katariina - Haha kiitti :) Se on vaan mun säkenöivä persoona, joka muuttaa kamppeet hienoiksi, hoho.

Joo ehdottomasti! Paitsi, että taas vähän kattelin vaatekaappia ja aattelin, ettei siellä oo enää yhtään tilaa. Pitääpä pistää kirpparipöytä itelläkin pystyyn :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyväksyn laukun, mulla on ikävä Oulun kirppareita! Miten mun rakkaat jaksaa, ootko kohdellut niitä hyvin?

tv. M de BA

babooshka kirjoitti...

M de BA - No kiitos hyväksymisestä :D Kirpparit on vaan huonontunut niin et menetä mitään ja eikö sielläkin päin ollut jotakin ihan kivoja second hand-puljuja, vai? En oo ees ehtinyt vielä käyttää kaikkia lainassa olevia. No jospa ne vielä festareilla sais hajotettua...

ilkeä anonyymi hanski kirjoitti...

kiitos M hyvin täällä jaksellaan, ihan hyvin tuo tintti on kohdellut :) vaikka välillä en ymmärrä mitä sen päässä liikkuukaan..batiikkivärjäys... ... ... hehe mutta hauskan jutun kerranki heitit, tuo esittely-juttu. nauroin ääneeen

j kirjoitti...

a nyt nauran myös itelle ku oon niin hauska

babooshka kirjoitti...

kaikista ilkein anonyymikommentoija ikinä - Määkin nauroin ääneen sulle kun oot nöin hansu-petteri. Batiikkivärjäys on aika paha :(