lauantai 18. huhtikuuta 2009

Pussybow'n ulkoilutus ja uusi lempivaatelaukku

Päivän viini- ja musiikkisuositus:
Janis Joplin, jos pidät naisista, jotka ovat suurempia kuin elämä.
Italialainen Primitivo-punaviini, jos sinuakin alkaa välittömästi hihityttämään pullon logo.

Eli toisin sanoen tänään Ykälässä Punk in Finland-foorumin kevätretki Ouluun. Luvassa mm. Surrur, jeah. Vaikken itse kyseiselle foorumille kirjoittelekaan, on hikisiä ja räkäisiä punkkareita eri puolilta Suomea aina mukava nähdä.

Kävin pikkusiskoni ja äitini kanssa tänään kaupungilla. Tulos: Nanson törkeän söpö laukku, salaattia Oliviassa (hajuton ja mauton salaattipaikka, en suosittele) ja kahvia Robertsissa (suosittelen chai latte silmissä kiiluen).

Minun tyylini eivät ole ikinä kuuluneet isot nahkalaukut, mutta rohkeita printtejä olen aina vähintään salarakastellut. Niinpä laukkuhankinnat tapahtuvat Nanson ja Marimekon puitteissa. Viimeksi mainitun uudet laukkumallistot ovat aiheuttaneet täälläpäin sydämentykytyksiä ja suolaisia kyyneleitä. Ne on niiiiin nättejä ja niiin kalliita. Nanson huomattavasti huokeammat hinnat voittivat puolelleen, vaikka maksajana ei sattunutkaan, köhköh olemaan allekirjoittanut.


Illalla olisi tarkoitus ulkoiluttaa isotädin vanhaa pussybow-paitaa uuden laukun kaverina. Voisin oikeasti viettää tuntikausia toistellen pussybow'ta, pussybow, pussybow, pussybow, en tajua miten näillä voi olla tällainen nimi, haha.

Menossa mukana myös isosiskoni muinainen lapsuusaikojen mekko selkäpuoli eteen käännettynä.

Tai sitten olenkin liian pikkusievä punkkikekalle näissä kamppeissa. Jospa seivästäisin pari ruumiinosaa hakaneuloilla katu-uskottavuuden toivossa?

6 kommenttia:

Pupu kirjoitti...

Ootpas söötikkinä somassa pussybowssasi:) Oot varmaan punkkiporukan somin pikku otus;)

Ite mähötän migreenin jälkilöylyissä kotosalla ihan yksin, avokki on reissussa ja Viljami-kissaki porukoilla, nyyh! Ja kyllä vaan polttelis yöelämä mullakin, Paskiksesa ois Samae Koskinen ja Gaylestat...

babooshka kirjoitti...

Pupulihavisto - Haha kiitos, jospa ne punkkarit ei söisi minua suihinsa ;)

Voih migreenit on kyllä ihan saatanasta. Ja mitä mitä Samae Oulussa? Miten minua ei kukaan ole informoinut tästä?

Salka kirjoitti...

Ihana laukku, kelpaisi minullekin :) Ja samaa mieltä Lihaviston neidin kanssa, olet varmasti suloisin porukasta :) Mutta asenne lähtee sydämestä, ei vaatteista :)!

mei kirjoitti...

Itse oon suunnitellu kans jonku Marimekon laukun ostamista sitten kun varallisuus antaa myöten..aivan ihania uusia kuoseja..
Ihanan väriset sukkikset <3

Anonyymi kirjoitti...

Mikä ihmeen mekko tuo muka on, en tunnista omakseni! tv. M de BA

babooshka kirjoitti...

Salka - Kiitos :) Ja hahaa asennehan se ratkaisee niinhän ne sanoo Suomen Huippiksen sloganissakin ;)

mei - Ne Marimekon uudet kuosit on kyllä niin kuola. Mutta en taida raaskia ostaa, vaikka pamahtaisi tilille ylläriahaa satasina :D oon vaan niiin pihi.

M de BA - No äiti ainakin sano, että tää on sun. Se on joku ikivanha lasten mekko.