sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Miittiä, sorbettia, känkkyä ja häpeällisia paheita

Ensinnäkin kiitos kaunis kaikille ihanille naisille, joiden kanssa sain viettää perjantai-iltaani blogimiitin puitteissa. Olitte(/Olimme haha) söpöjä!

(kuva Wiken kameralla)
Itse olin hypähdellyt paikalle kevään kuumimmassa lookissa sorbetissa (hahaa Hesarin muotisivut rlz okay). Ei mutta oikeasti rakastuin tähän mekkoon samantien, kun näin sen Vilan alennuksissa. Tulen käyttämään koko kesän pelkästään tällaisia hulmuavia hei tänne alle mahtuisi kokonainen jalkapallojoukkue -mekkoja. Niissä tulee vaan sen verran ihanan keväinen olo, kun voi antaa Oulun lempeän (köhköh) merituulen hellitellä.

Dilemma onkin siinä pitäisikö tälle yrittää vyöllä kuroa jonkinlaista vyötärön tuntua vai antaa vain rauhassa läsöillä. Viimeksi mainittu vaihtoehto tuntuu kyllä omammalta ja siluetti on heti paljon mielenkiintoisempi, mutta vaatii vähän totuttelua.

Perjantaina vedin myös ensimmäistä kertaa koko kevättä korkkarit jalkaan. Selkeä lämpenemisen merkki, kun satun olemaan kivuliaan herkkä palelemaan varpaistani. Mutta eihän nyt blogimiittiin voi tallustella niissä rötjäkkeissä, joissa olen koko talven viihtynyt. Verratkaapa:

vs.

Kevään kurakelit eivät ole olleet armeliaat.

Eilinen päivä menikin poikaystävän kämpillä muhjottaen ja pizzaa syöden. Nyt meni muuten Merikoskenkadun Napoli-pizzeria boikottiin. Oli sen verran pettymys koko känkky. Nyyh ja siellä oli vielä suht halpaa. Mutta ei voi mitään, kun odotellessa joutuu pahojen aavistusten kera haistelemaan palaneenkäryä ja laatikosta paljastuu tällaista:

Onneksi lohduttaja oli paikallaan ja mies onnistui lataamaan koneellensa Gameboy Advance-emulaattorin. Loppuilta menikin rattoisasti tällaisissa merkeissä:

Nokkelimmat pokkelimmat tunnistavat varmasti kyseisen pelin. Haha, henkinen ikäni koki jälleen aivan uskomattoman suuren notkahduksen. Mutta hei minkäs innokas fanityttö itselleen voi? I wanna be the very best, like no-one ever was..

7 kommenttia:

Pupu kirjoitti...

Meillä känkkyiltiin tänään Finlandiassa ja voi jestas, jotta oli ihanaa pizzaa! Tällä hetkellä tuo on mun suosikkipizzeria Oulussa:)

Keltuaiskenkäsi ovat tosi söpöiset, pääsiäismeininkiä;)

Boobettes kirjoitti...

tuo mekko oli kyllä niin sun näköinen/oloinen et sopi ku nappi päähän! :) ja pidä sitä vyöllä ehdottomasti..erilaisilla vöillä saa sit vaihtelua..kokeile vaiks jotai tosi kapeaa vyötä?

hihii..sorbettivärit ;) reps..

Bemary kirjoitti...

Noi sun kengät herätti ihastusta mussakin! Josko sitä joutuu itellekin yhet keltaset kesäksi ostamaan, ku mulla ei oo keltasia kenkiä ollu tietääkseni vielä koskaan. :p

omarloria kirjoitti...

Finlandia on kyllä ihan hyvä ;) Mä en syö känkkyröisiä juur ollenkaan, oon joskus syöny liikaa niin tekee pahaa. Tosin se saattaa mennä jossain vaiheessa (ja todennäkösesti meneeki) ohi :D

Sorbettihan on kevään kuumin väri persevärien ohella :D Ja noita keltaisia kenkiä edelleen kuolaten..

babooshka kirjoitti...

Pupulihavisto - Ohhoh tuolla en oo käynytkään. Pitää ehdottomasti käydä vilkaisemassa joskus. Oon suuri pizza-fani ja surukseni huomannut, että pizzojen hinnat on Oulussakin alkanut nousta. Ääk mitä nyt, kun alle viidellä eurolla ei saakaan känkkyä? :D

Boobettes - Hihi kiitos :) Joo vois vähän tesmailla tuleeko ihan erilaiset fiilikset kun tuon yhdistää himopaksuun korsettivyöhön tai keveään pikkuvyöhön. Tai ehkä kiedon jonkun huivin tuohon ympärille :)

Bemary - Keltaiset kengät kyllä kannattaa :) Nehän sopiikin melkein kaikkien värien kanssa yhteen. Itsellä ois hakusessa jotkut oikein makean punaiset, joilla voisi kopsutella ympäriinsä.

Wikke - Mää en ikinä kyllästy mihinkään ruokiin :D Tilaankin aina samaa joka paikoissa. Ja kiinalainen ruoka, pizza ja hodarit kuuluu juuri tuohon kastiin.

Sorbettivärit on todella hot. Ensi vuonna voidaan varmaan puhua sitten smoothie-väreistä ;)

Riina kirjoitti...

Voi vitsi rakastan noita kenkiä. Saakeli, kun veit ne alennusmyynneissä ;> Ja pienenä sivuhuomautuksena, blogissani olis sulle haaste.

babooshka kirjoitti...

Riina - Mulla oli liian hyvä tuuri noiden kanssa :P samanmoisia punaisia en kuitenkaan onnistunut nappaamaan, haha. Ooh haaste. Täytyy todeta heti, että oon ehkä maailman huonoin tekemään niitä, mutta lupaan yrittää :)