maanantai 24. tammikuuta 2011

Babooshkan paluu osa 47

Moumaumouuu! Viime päivityksestähän alkaa olla jo parisen päivää aikaa. Hahahaa. Otetaanpa äkäinen recappi, miltä oon näyttäny tällä aikaa:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Eli aikalailla samanlaiselta pallopäältä kuin aina ennenkin. Tukka on ollut vaan vähän tavallista sekavampi ja huulet keskimääräistä punaisemmat.

Oon vähän mietiskellyt, että josko sitä perustais uuden blogin. Mutta tuskin se kumminkaan tätä yleistä saamattomuutta sen kummemmaksi muuttais. Tai jos vähän laskisi tätä laatukynnystä ja panostais määrään, hahaa. Henk. koht ite tykkään kyllä enemmän laatuun kuin määrään panostavista blogeista. Mutta tää blogin kuvatus ei kyllä kärsi kummastakaan ominaisuudesta.

Muistaako muuten kukaan kuinka uhkasin käydä läpi koko vaatekaappini järjestelmällisesti läpi? Ja sit ennustin selkeästi täysin laskutaidottomana (lyhyt matikka!), että varmaan marraskuulle menee ennen kuin kaikki vaatteet on käytetty raikkaassa ilmassa? Ihan uskomatonta. Mulla on edelleen tää projekti kesken. Siis kuinka paljon yksi pieni tyttö voi tarvita vaatteita? Ihan järjetöntä. Enhän mää millään ehdi käyttää näitä kaikkia. Voisin oikeastaan lopettaa vaatteiden shoppailun tähän ja nyt. Ja sitten kun ystävät/sukulaiset ilmoittaa mut kolmenkymmenen vuoden päästä sellaiseen en_kestä_toi_lookki_on_niin_kymppilukulaista_pliis_ottakaa_tää_ja_makeovertakaa tosi-tv:seen, voin hyvällä omallatunnolla ostella uudet lateksihaalarit tai mitä ikinä silloin onkaan uusinta uutta eli vanhankierrätystä.

Mutta kaikkihan me tiedetään, ettei tää niin tuu tapahtumaan. Tai muuten kyllä, mutta mulla on kaikesta reenailusta kohta niin isot muskelit, ettei vanhat vaatteet vaan enää mahdu päälle. Truu stoori.

2 kommenttia:

Ulla R kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Kauniita mekko toisensa perään tässä postauksessa :)

babooshka kirjoitti...

Ulrika - kiitos paljon! Itsekin oon aikamoisesti mieltynyt noihin yksilöihin :)