lauantai 29. tammikuuta 2011

Siis aivan hervotonta, hillitöntä, hulvatonta

Naisten lehdet jaksavat aina tasaisin väliajoin muistuttaa kuinka jokaisella omanarvontuntoisella naisella tulisi olla ainakin yksi monikäyttöinen valkoinen paitapusero vaatekaapissaan. Arvatkaa huviksenne löytyykö.

"Mikään ei ole kauniimpi ja varmempi vaate kuin täydellinen valkoinen kauluspaita" (Olivia, maaliskuu 2009)

Mutta kun varmuus on niin tolkuttoman tylsää! Entä yllätyksellisyys ja seikkailunhalu? Minä olen sitä mieltä, että jokaiselta naiselta tulisi löytyä ainakin yksi sellainen vaatekappale, jossa olo on aivan ihanan höpsön hulvaton niin että peiliin katsominen ilman klovnin elkeitä on mahdotonta. Eihän kaiken tarvitse aina olla niin täydellistä ja tiptop. Vaatteiden pitää olla just hauskoja. Jos törmään kirpparilla johonkin hervottoman rumaan kamaluuteen, päässä alkaa heti surista lupaavasti. Niin kuin tämän paidan kohdalla. Siinä on aivan hillittömät pellehihat, se on jättimäinen ja se on kirkkaan turkoosi valkoisin palloin. Eihän tästä voi olla tykkäämättä. Paitsi vissiin se ihminen joka myi tämän kirpparilla parilla vaivaisella eurolla, hihii.

Image and video hosting by TinyPic

Tulis vaan se kesä vielä sieltä. Tää paita on varmasti suunniteltu heitettäväksi puolihuolettomasti bikinien päälle. Ja miten nuo hihat sitten lepattaakaan lämpimässä merituulessa -IIIIH.

Ai niin muuten vaihdoin blogin nimeä. Tätä mullistavaa vallankumousta oon suunnitellut lähes siitä asti, kun blogi on ollut pystyssä. Entinen nimi löytyi iTunesin shufflen avustuksella, uusi on vähemmän yllättäen innoittunut samasta kappaleesta kuin käyttäjänimikin. Kati Puska, kuinka susta tykkäänkään. Älä koskaan muutu. (paitsi Oulussa päin voisit tietty keikkailla vähän ahkerammin).



4 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Heh, luin sattumalta juuri eilen tuon saman jutun tuosta samasta oliviasta... Ja päivittelin.

Klovni-paita vaikuttaa uskomattoman upealta :D

babooshka kirjoitti...

Virpi - Haha aika hyvä sattuma :) tuosta jutusta tuli oikeasti vähän sellanen olo, että et sitten yhtään uudempaa ja mielenkiintoisempaa tyylivinkkiä keksinyt. Ja sitten seuraavaksi se tais painottaa kuinka tärkeää on omistaa täydellinen bleiseri, aargh :D

Hosuli kirjoitti...

Hyvä nimi!

babooshka kirjoitti...

Noora Katariina - Joo! Aika paljon piti käyttää mielikuvitusta ja silleen :D