maanantai 13. helmikuuta 2012

Kulipäärotan kosto

Now you see it.


Now you dont.


Tai niin kuin armas hovikampaajani totesi: "Kulipäärotta". Eli selkeästi se konservatiivinen työhaastattelutukka, jolla saan viimein kesätöitä.



Huomatkaa, että mulla on nykyään aivan uusi ote tähän bloggaamistouhuun. Se näkyy jo jalkojen asennosta. Mon dieu. Sehän yrittää aukikiertoa!

Kävin tänään optikolla ja tuomio oli +0,25 ja -0,50. Eli sain luvan hommata kevyillä vahvuuksilla parannetut imagolasit, jos oikein migreeni puskee usein päälle. Taitaa kuitenkin jäädä hankkimatta. Olen juuri niitä ihmisiä, joiden lasit olisivat joko aina hukassa tai sitten istuisin tyytyväisenä niiden päällä. Oikeasti olisin halunnut sellaisen päheän silmälapun, jolla taistellaan laiskaa silmää vastaan. Olisi kerrankin ollut virallinen lupa näyttää merirosvolta.

4 kommenttia:

Mimms kirjoitti...

HIENOOO vaikka kuinka monta uutta postausta. Jee! Hyvä tukkakin. Suosittelen kuitenkin imagolaisen hankintaa, netistä halavalla. Ei haittaa jos istuu päälle tai hukkaa.

babooshka kirjoitti...

Musta tuntuu,että jos lisäisin tähän vielä imagolasit niin en ehkä pystyis enää elämään hipsteriyteni kanssa. Jopa sää kalpenisit rinnalla!

Anonyymi kirjoitti...

Truu bloggarit kylläkin seisoo sisäkierrossa. Ja syö jugurttia, lasista!!

t.ilkeä anonyymi-hanski

babooshka kirjoitti...

No niin mutku mulla on nyt tällainen uus suunta koko bloggaukselle! Ja jugurtin söin tänä aamuna, kulhosta.