lauantai 11. helmikuuta 2012

Pitsiä, bluesia ja lapikkaita



Ihkaoikea päivän asu-kuva, olkaapas hyvä. Kirpparilta löytyneen pitsimekon hienostuneisuutta taittavat kulahtaneet lapikkaat ja olalla keikkuva matruusi Vakulintšuk. Vai mitä näitä koottuja selityksiä kuuleimmissa muotiblogeissa oikein esiintyykään. En tiijjä, en seuraa.

Mulla on muuten uusi aivan itse kehittelemäni reeniohjelma, jossa keskitytään aerobiseen kuntoon sekä jalkalihaksiin. Pakko olla nyt, kun meidän derby-liigalla ei ole vielä säännöllistä reenitilaa, mutta jostakin sitä pelikestävyyttä on kehitettävää. Varsinkin nyt, kun parin viikon päässä häämöttää aivan ihka ensimmäinen derby-bootcamppini. Uijuijui apua apua jännittää. Oonkohan enää hengissäkään sen jälkeen?

Koska reeinailun kuuluu aina olla hauskaa, kaivoin esiin vanhan kunnon tanssimattoni. Extramotivaattoriksi laitoin vielä jalkaan törkyrumat kalsarit, jotka joku oli tuonut viimekertaisiin Vaatteiden vaihtopäiviin (suosittelen muuten kaikkia oululaisia käymään!). Täydelliset reenikalsongit, ah.



Tänään onkin luvassa vähän herkkunannaa (ahahahaa), kun suuntaan Ykälle nauttimaan Faarao Pirttikankaasta & kumppaneista. Suosittelen kaikella lämmöllä kuuntelemaan alla olevan livevedon. Tää on sitä sellaista kamaa, joka aiheuttaa taattuja kylmiä väreitä.




Ei kommentteja: