tiistai 7. lokakuuta 2008

Naisellinen kopsuttaja tunnustaa

Pari vuotta sitten en välittänyt kengistä yhtään. Inhoan edelleenkin talvikenkien ostamista ja tyydyn kesälläkin tallustelemaan samoissa turvallisissa popoissa. Nyt on kuitenkin muutoksen aika! Viva la Revolucion! (hämärät ranskantunnin muistot kuiskailevat, että tuossa kuuluisi jossakin kohtaa olla aksentti tai muuta korjattavaa. Oi Kosti, missä olet baskereinesi kun tarvitsisin sinua?)

Muutosvoiman airueet ovat tässä:Kiitos Bianco ja 50% ale. Olen koko päivän kopsutellut yliopiston käytäviä ja tuntenut itseni uuubernaiselliseksi. Olkoonkin, että päivän muu vaatetus ei varmasti saa ketään muutakaan hekumoimaan. Tässä siitä hiukan muunneltu versio: Kengät: Bianco
Hame: Stockmann
Sukkahousut: H&M
Paita & vyö: Kierrätyskeskus

Oli vain pakko siis pakko päästä esittelemään uutta löytövyötäni Oulun kierrätyskeskuksesta. Aivan uskomatton iso. Varmaan yli 20 senttiä (missä on mittanauhat, kun niitä tarvisi?). Todellinen namistus ja varmasti luo rokkiuskottavuutta vaikka kuinka muuten hempeään asukokonaisuuteen.
Mutta nyt on aika valmistautua tupareihin. Tietää olevansa oikeanlaisten ihmisten keskellä yliopistolla, kun porukka haluaa alkaa juhlimaan tiistaina. Mutta minkäs minä teen, kun joukkovoima luo paineen? Hii.

10 kommenttia:

Pupu kirjoitti...

oi noita kenkiä! kuolasin tukholmasa noita punasena versiona, mutten sitte ostanu ku aattelin, jotta niitä ois täälä oulusaki...vaan eipä sitte ollukkaan...nyyh!

Salka kirjoitti...

Voi ihanat kengät!:) Ja tuo vyö on kans upeus. Hauskoja tupareita1:)

babooshka kirjoitti...

pupulihavisto - Onko nuita punasinakin??! Voi ei miksi sanoit. Nyyh. Oon ettinyt ihania punaisia korkkareita vaikka kuinka kauan.

Nyt vaan tuijottelen noita kenkiä ja yritän maagisella katseella muuttaa ne punaisiksi :D

babooshka kirjoitti...

salka - kiitos, kiitos ja kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Kengät ovat aivan ihanat! Tosi pirtsakat. :D

Riina kirjoitti...

Vaah, joko nuo on alennuksessa?? Ei oo totta. Varmaan kaikki menneet jo ;< Mun säästöunelmani. Yhyy.

babooshka kirjoitti...

vadelma - kiitos :) pirtsakat on varmaan juuri oikea sana kuvailemaan noita. Kävelevät syksyn lähettiläät hihi.

oh molly - Vielä oli koko 37 jäljellä noiden minun 39:eni lisäksi. Ja oli minullakin pyhä tarkoitus säästää, mutta hei tuetkin tulivat juuri :)

Juuli Linnea kirjoitti...

Oi ihanuus mitkä popot!

babooshka kirjoitti...

caramelo - kiitos :) Tää on aitoa rakkautta.

Elina kirjoitti...

Sulla on samat kengät entä mulla :D Ja mulla on myös tuo sininen nümphin mekko, mikä sullakin hehe. Hyvä tyyli sulla ;D