tiistai 14. lokakuuta 2008

Only old and wise with clouded eyes

Saatoin kauan kadoksissa olleet kaksoset yhteen tekemällä löydön eilen Second hand storessa:Vihreät ovat merkkiä Veranice(?) ja mahtavat olla kevyesti törkeät halpiskopiot Biancosta aiemmin raahaamistani kiilakorkkareista. Tai sitten suunnittelijoilla on vain molemmilla pyörinyt mielessä kovin samanlaiset visiot, hmm.

Minuahan se ei tietenkään estänyt. Merkki mikä merkki, kunhan omaa silmää miellyttää. Tänään uudet vihreät pääsivät tulikokeeseen eli pitkin yliopistoa kipittelyyn. Vähän on hutera olo, koska korkolappuset ovat aavistuksen verran vinossa, mutta kai näillä vaappuu.

Muu päivän asustus olikin sitten kuulemma "kevyen mummomainen":
Hame, paita, kengät & vyö - Second hand store
Kaulakoru: Mummulta

En tiedä mikä minussa ja mummoissa on, mutta saan yllättävän usein kuulla pukeutuvani kuin mummot. Otan kommentit aina positiivisesti, koska mummothan ovat ihania ja usein oikeita tyylitaitureita. Katsokaa vaikka Hel-looksiakin: Siellä esiintyvät mummot voittavat animejrockernupää-hirvitykset kymmenen-nolla. Ei välttämättä juuri vaatteidensa takia, vaan ihanan asenteensa. Tottahan minäkin haluan syleillä sisäistä mummoani ja haaveilla eläkepäivistä, jolloin ei vain yksinkertaisesti enää jaksa huolehtia siitä, mitä muut ajattelevat. Hihi.

Tässäpä olisikin kelpo tulevaisuuskuva:
Kuka pystyykään väittämään etteikö noiden lasien alta pursuisi rutkasti asennetta vaikka muille jaettavaksi?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mullakin on niitä mummo-päiviä ja sitten sihteeri-päiviä. :D Pitkä hame kai luo vähän mummo vaikutelmaa. :D Mutta söpö asu musta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hello,
Nice to meet you miss. Happy to see one of my pictures on your site !
See you soon.

Anonyymi kirjoitti...

Hihi, et ole ainoa mummoilija. Minullekin tätini ja kummini ovat vihjailleet, että he pukeutuvat huomattavasti nuorekkaammin kuin minä!

-The A

babooshka kirjoitti...

vadelma - Pitkä hamehan se voi olla :) mutta kun tuntuu, että joskus on minihameessakin saanu noita kommentteja kuulla. Ehkä se on vaan joku sisäinen mummo päässäni, joka yhdistelee vaatteita :D

james bort - Hello and thank you :) It's a wonderful picture of a wonderful person.

The Anonyymi - Mummoilu on selkeästi uusi trendi! Ja me sen trendsettereitä :) Nyt jäädään vaan odottamaan, että muutkin tajuaa sen hienouden, hihi.