perjantai 17. lokakuuta 2008

Neidit fuksisitseilee

Oi välillä on kyllä oikein hyvä viettää perjantai-iltaa kotona mussuttaen, vähän siivoillen ja nöördäillen (oon onnistunut koukuttamaan itseni uudestaan Sims kakkoseen, paha).

Eilinenkin meni niin köh köh usvaisissa tunnelmissa. Kukaan ei varoittanut, että fuksisitseillä tullaan kaatamaan eteen viinaa jatkuvalla soitolla (O_o). Ööäää.

Juhlissa oli toki pukukoodikin eli sai ihan luvan kanssa laittaa itseään nätiksi ja pukeutua parhaimpiinsa. Itsellä tuli ihan alipukeutunut olo kaikkien niiden timanttikorujen ja sifonki- ja silkkiluomuksien keskellä. Taisin pukeutua enemmänkin baarihengessä, kun muilla oli mielessä selkeästi jotkut vähän fiinimmät fanfaarit.
Mekko - Nümph
Tämän hetken suosikkikengät - Bianco
Laukku & vyö - Second hand

Illan ehdottomasti kaunein puku löytyi kuitenkin minun avecini päältä:
Rakas kämppikseni, armas hoviompelijani ahersi tuon mekon kanssa monta iltaa ja se on niin uskomattoman ihanan nami, että koko ajan vaan tekisi mieli hiippailla neitosen huoneeseen ja pukea tuo ihanuus päälle ja hiippailla ympäri kämppää keijukaisena. (Nuo Biancon kengät olisin jo varastanut myös elleivät jalkani sattuisi olemaan kaikkea muuta kuin keijukokoa, hehe).

Huomenna onkin sitten luvassa ihan kaikkea muuta kuin hiljaista koti-iltaa, iiks.

8 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Oi, mikä ihana asukokonaisuus! Sulle sopii hiukset todella hyvin noin, tulee mieleen eräs näyttelijätär jonka nimeä en tähän hätään muista. Ja kauniin mekon on kämppiksesikin ommellu itselleen :)

Anonyymi kirjoitti...

Noi sun korkkarit on ihanat. Kattelin just jotain tollasii mustina.

Salka kirjoitti...

Heh, ei mikään näyttelijätär vaan aivan kuin Tori Amos :D Ehkä meidän täytyy lähteä maailmankiertueelle, hihih, jos minussakin kerran jonkun muusikon näköä :D

babooshka kirjoitti...

salka - Vai oikein Tori Amos? Hihii kiitos kaunis :) Ihanaa, pääsisiköhän minäkin kekkuloimaan Adrien Brodyn kanssa tälle videolle: http://www.youtube.com/watch?v=3uho2NQw1GY

vadelma - kiitos, tuota mallia on vissiin aika paljon liikkeellä. Enkä kyllä yhtään ihmettele - sen verta kivat :)

Annabel kirjoitti...

Ihan mielettömän kaunis mekko! Ja tyttö myös ;) Tuo vyö on kanssa ihan huippukiva. Tosi piristävää nähdä kuvia mielettömistä kirppislöydöistä, niin se aina inspiroi itseäkin penkomaan yhä enemmän!

babooshka kirjoitti...

theseghoulishthings - Oi kiitos :) On samoin ihan hullun piristävää saada tällaisia kommentteja, menee kevyesti puoli tuntia hymyillessä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos että pelastat kaikki nämä huonot päivät sillä, että voin tulla tuijottelemaan kaikkia noita mekkojasi! Kummasti päivä piristyy.
(plus kolme vaniljapullaa auttaa hieman asiaa ;> )
-The A

babooshka kirjoitti...

david santos - Oh thank you!

The A - Hii ilo on ihan minun puolellani :) ja mmm pullaa. Nomnom. Onneksi tänään saa kaverin tekemää daimkakku - kuola valuu.