sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Ilta Paskassa

On se kumma kun joskus on pakko raahata itsensä pirskeisiin ja baariin, vaikka ei ollenkaan huvittaisi. Jos meikatessa ja vaatteita valitessa, joka yleensä on minun ehdoton suosikkihetkeni koko illasta, jo väsyttää niin ehkä kannattaisi jäädä suosiolla kotia. Mutta Paska kaupunnissa oli käytävä. No ainakin pääsin kokeilemaan kesällä Uffin euron päiviltä ostamani mekon viehätysvoimaa (=suuri).

Mekko - UFF
Vyö - Vima
Kengät - Pelastusarmeija
Huivi - Kämppikseltä nyysitty

Mekko on oikeasti täyspitkä, mutta koska pitkällisten pohdintojen jälkeen olen tullut siihen tulokseen ettei kukaan kukaan (Tai ehkä joku Natalie Portman, mutta palvosin sitä vaikka suomuihin peitettynä) näytä hyvältä maximekoissa, käärin mekon helman huolellisesti vyön alle. Vessassa käyntiä ei sitten koko iltana tarvitse harrastaakaan. Hihi.

Varpaani huusivat eilen halleluujaata, kun päästiin kotiovesta sisään. Nyt olisi varmaan viimeiset hetket tajuta jättää kesäkengät kaappiin ennen kuin pienet ja ihanat jalkojeni ulokkeet muuttuvat sinisiksi ja tippuvat pois. Mutta mutta kun näissä uusissa on niin söpöt perhoset! (Hihi siskolla ei pitäisi olla vaikeuksia tunnistaa näitä - nännänännää matkin sua)


Nyyh. Täytyy varmaan kaivaa esille El Naturalista-poponi, joissa on kunnon karvareunukset. Poikaystävä kutsuu niitä barbaaritossuiksi, minulle tulee lähinnä mieleen eskimot.

np. The Killers - Day & Age (Oon odottanut uutta Killersien levyä kuola suupielessä. Nämä ovat sitä ultimaattista etkoilu ja hiustenlaittomusiikkia. Mutta ää miksi tämä kuulostaa yhtäkkiä ihan U2:lta? Bono-syndrooma?)

3 kommenttia:

Pupu kirjoitti...

Söötti mekko!:) Harmitus, ku ei törmätty, paskis on suosikkipaikkani. Eilen kuiteski mentiin häitten jatkoille nelivitoseen, josa oli valitettavasti soulfunk-iltamat ja mää inhoan molempia musiikinlajeja...;)Eipä tuola sitte tullu viihdyttyäkään kauaa, ärsyttää muutenki nelarin tyyris sisäänpääsy ja kovat hinnat. Tuntuu muutenki ettei paikka oo enää niin "vaihtoehtonen" ku ennen muinoin:(

babooshka kirjoitti...

Joo eipä tuo nelifemma ole pitkään aikaan oikein houkuttanut :/ 7 euroa vaan tuntuu jotenkin ryöstöhinnalta päästä etes baariin sisälle, kun vaikka Neverissä voi istua ihan mielissään ilmaseksi koko illan :)

Bänditarjontakaan ei oo oikein sykähdyttänyt viime aikoina. Mutta
paha sanoa nuista ennenmuinaisista ajoista mitään, kun ikää sisäänpääsyynkin on ollut vasta parisen vuotta hihi ;)

The Freelancer's FashionBlog kirjoitti...

Ihana mekko! Kuin minttu karamelli :)