torstai 27. marraskuuta 2008

Oi Riika riika, tahtoisin olla sulle piika

Whiiii! Tämän äärimmäisen karskin ja hirvittävän (entinen kuviksenopettajani jäätyisi paikoilleen) kuvanmuokkauksen on tarkoitus ilmaista seuraavaa: Tammikuussa minä matkaan viikoksi Riikaan, Latviaan! Ryanair vetää ilmeisesti viimeisiä epätoivoisia henkosiaan ja halusi päästää minut ja noin seitsemän muuta seuralaista lentämään Riikaan järkyttävällä KAHDEN SENTIN HINNALLA. Ihmekampanjoita sanon minä, mutta niian ja kiitän kauniisti.

Nyt otetaan ilolla vastaan matkakokemuksia ja ehdotuksia!

Ja jotta karskius ei tästä merkinnästä loppuisi, ilmaistakoon vielä kuvallisesti ettei tankotanssi sovellu ihmisille, joilla on alhainen kipukynnys:

4 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Siis mitä,mitä mitä! Nyt nousee kateus, tuohon hintaan matkalle, vitsit :)! Riika on ihana kaupunki, kerran siellä käyneenä voin sanoa :)Vinkiksi voin sanoa, varokaa huijaritakseja! Ja muistakaa leimata ratikkaliput! Ja siellä keskustan pilvenpiirtäjä(?) hotellin skybaarissa kannattaa käydä drinksuilla :)

Pupu kirjoitti...

Heh, aivan ilmastahan tuo on! Mää oon kuullu vaan niistä 20euron lennoista, jotka nekin on kyllä aivan superhalpoja. Ollaan kaveriporukalla suunniteltu Riikan matkaa ja sieltä sais myös halpoja jatkolentoja:) Mukavata matkaa teille!:)

DEA kirjoitti...

ei sitten tainnut olla ihan sulle tarkotettu juttu toi tanssiharrastus, vai ajattelitko jatkaa vielä? ;))) Ja have fun sitte siellä Riikassa. Iteki on siellä joskus tullu käytyy ja huoh, miten ihana paikka se oli. Pakko suositella/mainostaa, miten ihanat ne hiekkarannat siellä oli syksyllä. Se on ihan must see-juttu jos vaan vedet ei oo jäässä ;)))) Toivottavasti matka sujuu.

babooshka kirjoitti...

salka - Hehe oon itekin vielä ihan varma, että ne vaan siellä Tampereen lentokentällä alkaa nauraa meille, että ei kai joku oikeesti uskonut pääsevänsä kahdella sentillä ilmaan :) Joo kattelinkin tuota skybaaria jostakin sivulta, että huhhuh ihanan näköinen.

pupulihavisto - Joo niitä parinkympin lentoja oli kans tarjolla mm. Dubliniin ja Lontooseen, mutta Riikassa mahtaa olla niin puoli-ilmaista hostelliasumista, että opiskelijaseurue suuntaa sinne :) Mekin ollaan paljon kaikkea aina suunniteltu, mutta nyt vasta tulee lähdettyä ex tempore, kun lennot piti varata 24 tunnissa ;)

Mi Guapa Fresa - En tiiä onko se mulle tarkoitettu, kun ei nämä käsijalka-kordinaatio oo koskaan ollu mun vahvin puoli ;) Mutta meinaan jatkaa siltikin hihi. Ooh hiekkarantoja, kiitos vinkistä pitääpi vilkaista :)