perjantai 12. joulukuuta 2008

UNBRRREAAKK MY HEAAARTTT

Siis mitä helvettiä? Tulen kämpille ja kuulen jo pyörää parkeeratessani kestohitin Unbreak my heartin suloiset sävelmät. Okei joku alakerroksien asukas siis tykkää kovasti Toni Braxtonista. Tulen hissillä yhdeksänteen kerrokseen ja meno eikun kovenee. Koko kerrostalo oikeasti kaikuu. Minnekään ei pääse pakoon. En voi tajuta, miten kukaan kuuntelee musiikkia noin kovalla. Jospa talon kaikilla eläkeläismummoilla on kilahtanut yhtäaikaa? Tarkistin jo eikä Yleltä satu tulemaan mitään Braxton-livetaltiointia.

Nyt se levy alkoi pätkimään... ja sammui. Ah kerrostaloasumisen ihanuutta. Ellen olisi näinkin hyväsydäminen tytönhupakko suunnittelisin vastaiskua räkäisen punkin muodossa. Sitä samaa tavaraa, mitä kuuntelin viime viikon lauantaina Ykälässä tämän näköisenä: (Huomatkaa uskomattoman tyylikäs aasinsilta)

Olin mitä katu-uskottavin kiljupunkkari pikkusiskoni Uggeissa. Ovat muuten kovin hiostavat kapineet. En tajua miten ne ulkomaanelävät käyttävät näitä lämpimämmillä leveyksillä. Katsottiin elokuvatutkimuksen kurssilla inuiittileffa Atanarjuat (tykkäsin paljon ja suosittelen kaikille, mahtaa olla kuitenkin kohtuu vaikia löytää mistään) ja ne jäätiköillä palelevat kaverit olisivat varmasti löytäneet näille käyttöä.

Onneksi katu-uskottavuuteni nousi aivan uusiin sfääreihin, kun jatkoilla erehdyin maistelemaan vapusta asti käymistilassa ollutta simaa. Nomnom.

PS. Minun on aivan pakko siis pakko saada joku aivan ihana ja kaiken kanssa käyvä tunika. Viime aikoina minulla on ollut pientä kriisin poikasta vaatekaappini kanssa ja oon saanut itseni jotenkin ihmeellä tavalla vakuuttuneeksi, että yksi vaivainen tunika olisi tähän kaikkeen vastaus ja pelastus. Joulun jälkeisiä alennusmyyntejä odotellessa.

6 kommenttia:

Hosuli kirjoitti...

En oikein tiiä tykätäkö Uggeista vai ei. Joillakin ne näyttää maailman typerimmiltä ja joillakin niin ihanan söpöiltä ja pehmoisilta.

Hosuli kirjoitti...

P.S. Kuulut jälkimmäiseen kategoriaan, samoin kuin yks mun toinen kaveri, mutta Englannissa noita oli joka tyypillä ja ne näytti niiiiin dorkilta.

babooshka kirjoitti...

Noora Katariina - Mulla on vähän sama dilemma. Onhan noi nyt ihan törkeän rumat karvaläjät, mutta niin pehmoiset ja hassut. Tulee sellainen kävelevä puutarhatonttu-fiilis :)

Mää oon sydämeltäni niin lähellä tonttukansaa, että jospa se selittää miksi ne sopii mulle. Hihi.

Pupu kirjoitti...

Hihii, munsta nuo näyttää nallen töpsöjaloilta:D Ja tuo oli siis kohteliaisuus, nallethan on niin söpöjä! Pissistyyppisillä ja ylitrendikkäillä nuo uggigset näyttää kyllä ihan karseilta...

babooshka kirjoitti...

pupulihavisto - Oi aawwws nalleja :) Huomaan kyllä yhdennäköisyyden hihi.

Anonyymi kirjoitti...

Hii ja hoo, tuo on se paita josta yritin ostaa sun päältä sillon Ykässä. Haluaisin sen edelleen jos joskus raaskit siitä luopua :)

p.s. sulla on ihana vaatekaappi. Mutta aina yksi tunika sopii ihanaankin kaappiin. Tätä sanon itselleni kun katson omaa pursuavaa vaatekaappiani.