torstai 18. joulukuuta 2008

Ainakin melkein puolikalju tihihihii.


Hohoo tukasta lensi puolet kampaamon lattialle. Ja siis tästähän tuli tosi tosi lyhyt. Nyt hengin Mia Farrown, Peter Panin ja Carrot Topin yhdistelmää. Tämä vaati nyt aika paljon totuttelua, mutta hihi olipahan mulla ainakin munaa leikkauttaa nämä näin pieneen mittaan. Hairekan kampaajakin oli tosi kiva ja muistutti, että hiukset ovat uusiutuva luonnonvara.



Kaikki kuvat: Swanns

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

[angst] Luin tänään kasvojensiirtoleikkauksesta ja näytän hyvin paljon siltä että mulle on tehty sellainen. [/angst]

You on the other hand are lovely, mää oikeesti taidan tykätä tuosta tukasta enemmän ku nää ite :D Kuinka hälyttävää tämä on??

babooshka kirjoitti...

sanjam - Ja mää kai näytän näissä kuvissa imho siltä, että joku ois tullu pyykkipoikien kanssa ja venyttänyt mun jokaista kasvonpiirrettä varsinkin keskittyen nenään ja poskiin :D

Eiku mää salaa tykkään tästä ihan hulluna, mutten uskalla toitottaa sitä kelleen. Ja ihan vähän kaipaan entistä pörröä, mutta hei haloo se kasvaa kuukaudessa takas :)

Salka kirjoitti...

Hienot hiukset kampaaja saksi, sopii hyvin sulle :) Minäkin salaa haaveilen lyhyistä hiuksista, mutta tiedän jo etukäteen, että tulen harmistumaan, näitä on kuitenkin useampi vuosi kasvatettu :D

Pupu kirjoitti...

Hauska kampaus! Pirtsakka ja pikkasen androgyyni positiivisella tavalla:)Ja hiuksethan saa aina kasvatettua jos siltä tuntuu. Ite en enää ees haaveile pitkistä kutreista näitten ohkasten hiuksieni kans, vaan pidän padan;)

DEA kirjoitti...

Siitähä tuli hieno! Tottuttelua tommonen iso muutos vaatii, mut se on yksinkertasesti hieno!

Anonyymi kirjoitti...

The Anonyymi toivottaa porkkanapotalle oikein ihanaa joulua<3 ;)

(pointtina oli toki ihana uusi kampauksesi!)

babooshka kirjoitti...

Salka - Kiitos :) Mää olen aina pienestä pitäen haaveillut lyhyistä hiuksista enkä lähtis kyllä enää kasvattamaan, kun ei ne pitemmät oikein sovi mulle. Paitsi välillä herää ihan hullu himo pitää nutturaa, hihi.

Pupulihavisto - Joo kaverikin totesi, että tässä on indiemäistä androgyynisyyttä :) Aika rocks rocks.

Mi guapa fresa - Kiitti :) Joo ekat päivät peiliin kattominen oli aika pelottavaa. Säikähdin joka kerta :D Nyt näihin on tottunut jo paremmin.

The Anonyymi - Oi hii ihanaa joulua sulle kanssa :) Oonkin vähän miettinyt, että missä neiti on lymyillyt, kun ei ole kuulunut vähään aikaan.

babooshka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
babooshka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.