maanantai 29. joulukuuta 2008

Kuinka pelastetaan pitsimekko ja post christmas depression

Mmmmm omilla kämpillä taaseen. Loppui se toisten nurkissa kuseskelu. Ömm. Hehe. Pahinta opiskelijakämppäänsä palaamisessa on jääkaapin lohduttomuus vanhempien ruokakasojen jälkeen.
Siellä on vain kultalonkeroja, pizzanjämät ja epämääräisiä säilykkeitä. Plus en ole vieläkään saanut selvitettyä, mistä itsepintainen homeen haju oikein sikiää. Yääh.

Ostin tässä eräänä kauniina päivänä ennen joulua Pelastusarmeijalta mekon. Se on sininen, pitsinen ja ollaanpa nyt rehellisiä aikasta ruma. Mutta koska olen universumin lahja mauttomuudelle pelastin sen huomaani.
Vaikka kuinka tykkäänkin pitsistä niin en ole hullu fani sen epämääräiselle sijoittelulle kaula-aukkoon ja hihoihin. Hei mää olen sentään nuori ja nätti juuri 20 vuotta täyttänyt nainen. Kai sitä saa vähän ihoa näyttää? Hihi. Eli pitsit joutuivat saksimisen uhreiksi ja nyt tällä voi melkein hippaista tänään vilkaisemaan Hevimestan hurjaa maanantaimeininkiä.

Ja siis niistä pitsihihoistahan saa aivan uskomattoman hienot (not) koristepäähineet. Tällaiset oonkin aina halunnut!Huomatkaa myös kuinka channeloin Taiteilijan äitiä:
Noniin täydellistä. Nyt taidan jatkaa naapureiden iloksi joululahjaksi saamani Singstarin laulamista. Vielä kerran pojat COS IMM A WEIRDOOO!!

9 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Oi, rohkenisinkohan minäkin saksia eräitä vanhoja mekkojani vähän modernimpaan muotoon, sinun lopputuloksestasi tuli hieno :)

Jääkaapista saa muuten hajut lähtemään, kun laittaa sinne vesilasin, johon on sekoitettu soodaa :D Tosin kyllä kandee se hajun alkulähde selvitttää, nimimerkillä homehtunut pitsa sekä homeen voimalla auki räjähtänyt tupperwarakipon kansi :D

Hosuli kirjoitti...

Hahah mitä kuvia. :D Painu taidehistorian luennolle siitä!

Pupu kirjoitti...

Tulipas mekosta oikein kaunis! Hyvä hyvä!:D

Opiskeletko muuten lipastolla taidehissaaki? Ite suoritin muinoin perusopinnot ja tykkäsin kyllä kovasti. Mikolan Jorma oli sillon opena.

babooshka kirjoitti...

Salka - kiitos :) Uskalsi hyvin alkaa saksimaan, kun mekosta joutui pulittamaan vaan kaksi euroa.

Aa hihi meillä kans on epämääräisiä sienirihmastoja ajoittain kerääntynyt sulostuttamaan paikkoja :D Kiva oksennuksen maku suussa sitten siivoilla.

Noora Katariina - Hehe oonkin niin taiteellinen, suoraastan täydellinen humanisti :D

Pupulihavisto - Kiitos :) On kyllä ollu sekin suunnitelmissa. Mulla ois sivuainehaaveita vaikka muille jakaa enkä oiken osaa tyytyä vain pariin.

omarloria kirjoitti...

Hih määki aloin saksimaan eilen yhtä pelastusarmejan myymälästä ostamaani mekkoa! Tosin mulla ei ollut sillo ompelukone kämpillä niin viimeistely jäi puolitiehen. Musta tuo mekko on hieno!

Anonyymi kirjoitti...

Jeeeeee mekko kuka otti hienot kuvat häh! (Vähän oon itsekäs kun aina pitää mainostaa itseään täällä :( Ehkä määki voin alkaa updeittailla omiani täällä :P )

babooshka kirjoitti...

wikke - Hehe mulla ei ole ompelukonetta ollenkaan, joten tuo hökötys alkaa varmaankin purkautumaan minä hetkenä hyvänsä :D Mutta Pelastusarmeija rocks rocks.

Sanna - Joo alappas updeittaileen :) Höhöö. Ja tietty saat mainostaa, kun oot kerta mun hovikuvaaja.

DEA kirjoitti...

Ite en ole ikinä päässyt kokielmaan sing staria... Retardi... Ihana on tuo mekko, vaan ei yhtä ihana, kun se päähine. Voisin vaikka vaihtaa katon pään päältä niihin ihanuuksiin! ;)

babooshka kirjoitti...

mia guapa fresa - Ooh kanttii kyllä kokeilla singstaria jos joskus pääsee. Oon täysin koukuttunut siihen :D parasta!

Hehe mutta mitä sää niillä vaatteilla tekisit, jos ei olisi kotia? Teltan? ;D