maanantai 3. marraskuuta 2008

It takes good friends to remain insane

Äääh haluaisin tehdä kunnon postauksen pitkästä aikaa, mutta läppäri on kaljummalla puoliskollani. Joten yhdistäkäämme oodi maanantaille ja hassuja tyttöjä poseraamassa itselaukaisimelle:

Photobucket

Maanantait ovat siitä hienoja päiviä, että silloin näkyy nolonihana suosikkiohjelmani Paratiisihotelli. Jep kyllä luitte oikein. Juuri se ällöttävä sosiaalipornoluomus, jossa kilpailijoiden ainoana tehtävä on pariutua mahdollisimman monen muun kanssa. Hehe loistavaa. Koukuttukaa kaikki muutkin siihen niin en tunne oloani näin yhteiskunnan hylkiöksi, pliis.

Photobucket

Maanantait ovat myös siitä kivoja päiviä, että pääsen venkoamaan lantiotani itämaisen tanssin tunnilla, iihanaa. Suosittelen kaikille.

Photobucket

Ja hihii ilmoittaudun ihan kohta (apua) tankotanssikurssille. Naurattaa jo pelkkä ajatus siitä kuinka me ähkitään Teatrian (Oulun isoin keikkapaikka) takahuoneessa (kyllä se kurssi pidetään siellä, hihiii) tangoissa roikkuen (siis niissä pylväissä ei niissä alusvaatteissa - oli tarkoitus laittaa muutakin päälle kuin stripparivarusteet hehe).

Photobucket

Tämä mekko on muuten yksi suosikeistani. Koska se on samalla niin kasariruma, mutta myös kaunis kaunis kaunis. Ooh salsahelma, silmiä särkevä violetti printti ja kultaiset napit, ooh ooh.

6 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Aivan ihana mekko! Taitaa olla joku mieletön kirppislöytö vai? ;)

Pupu kirjoitti...

Tuohan on aivan ylisöpö mekkonen! Hui, tankotanssia! On kuulemma hirviän fyysinen & raskas laji, vaatii vatsalihaksia;)

Anonyymi kirjoitti...

Mikäs juttu tämä nyt oikein on että minä näyn vain yhdessä kuvassa? ;(

babooshka kirjoitti...

elina - Just sellainen :) Bussiaseman Pelastusarmeija ei ikinä petä.

pupulihavisto - Joo oon kuullut kans, että ensimmäisellä tunnilla tuskin kieputaan kauniisti ympäri tankoa ;) Vattalihaksia enemmän pelottaa etteivät hernekeppikäteni pysy menossa mukana hehe.

Sanna-rakas - Mää nyt vaan valkkasin pari kuvvaa, chillouttia. Ne löytyy muuten mun photobucketista, jos haluat ne!

kullanmuru kirjoitti...

HAhaa, paratiisihotelli on koukuttanut minutkin, just hyvä! :D

babooshka kirjoitti...

kullamuru - Hihi jee! Heti tippui suuri taakka harteilta, kun on muitakin kovan kohtalon kokeneita :) Varsinkin viime viikon jakso oli kyllä niin kauhea, että itkin silmät päästä :P