maanantai 19. tammikuuta 2009

Happy chipper Go Go Girl


Minä en ole oikeastaan koskaan osannut ottaa muotia tai vaatteita kovin vakavasti. Katselen kyllä välillä kunnioittavasti kylmän viileitä kokomustiin pukeutuneita ah-niin-kuuleja tyylinikkareita, mutta oma peikkomainen pikkutytön olemukseni ei moiseen tunnu sopivan.

Mutta leikkisyys ja söpöily ja hauskuus on ehkä ihanimpia juttuja ikinä vaatteissa. Mun pitäisi selkeästi muuttaa Japaniin tai hommata työpaikka lastentarhasta tai reggressoitua suoraan lastentarhatasolle. Näillekin laseille hihitin hysteerisesti kymmenen minuuttia Pelastusarmeijalla ja sitten kipitin äkkiä kassalle. Kissanainen meets tukiaismainen_camp_glamour on yhtäkuin ooh ootte kivat ja niin mun.

Höpsöys-kilahdus tapahtui taas, kun kiertelin Second hand storessa ja kypsyin ylihintaisiin rätteihin, kunnes Henkselipaita käveli vastaan eurolla. Hihihihihii. Iihanaa nyt voin olla vähän miehekäskin.

PS. Paatuneena sarjakuva-addiktina on pakko hehkuttaa postissa tullutta hienoutta. Charles Burnsin Musta Aukko on ehdotonta luettavaa kaikille, jotka ymmärtävät hyvän taiteen ja ennenkaikkea yksinkertaisesti loistavan tarinan päälle. Jos ei siis samantien pelästy epämääräisiä ruumiinjatkeita, alastomuutta ja paikoitellen groteskia meininkiä. Mmm mahtavuutta.

9 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Samantyylisiä aurinkolaseja muuten bongailin Hennesin divided-osastolta tässä joulukuun-tammikuun tienoilla :D Henkselipaita on todella söpöliini, näköjään allekirjoittanutta viehättää henselit juuri tällä hetkellä..:D

babooshka kirjoitti...

Salka: Niinkö? :D Eli olen ihan trendien huipulla sittenkin hehe. Ah ja henkselit on aina ihania, mutta valitettavasti minun hameet tuppaa nousemaan epäsopiviin paikkoihin kun käytän niitä ;) Joten tämä paita oli selvä kompromissiratkaisu.

S kirjoitti...

noi lasit + henkselipaita = jotain minkä kelpuuttaisin kyllä mieluusti itsenikin päälle nyt heti! aivan tajuttoman hyvännäköisiä molemmat

babooshka kirjoitti...

susa - Oi haa kiitos tuhannesti.

Pupu kirjoitti...

Hih, Japaniin tahtoisin määkin, kilahtaisin varmaan täysin ja hommaisin itelleni jonku MyMelody-kokovartalopupupuvun;)

Pukeutumisesa nimenomaan tykkään söpöstelystä ja semmosesta "ei vakavikkotosikkomeiningistä". Vaatteet saa olla hauskoja ja vekkuleita:D

babooshka kirjoitti...

Pupulihavisto - Paitsi Japanissa voi olla kyllä sekin, että tulisi lopulta aivan hirveä alemmuuskompleksi niiden kaikkien uuberhauskan näköisten ja söpöjen ihmisten keskellä ;)

omarloria kirjoitti...

Ääh mäki kävin tänää secondhandstorella ja ärsytti kyllä kokoajan ne ylihintaset lumput! :P Mut sattu kuitenkin vastaan kiva nanson mekko (kallis 10e) mut raskin just ja just ostaa sen. Secondhandstoren yks huonoista puolista (ylihinnottelun ja ruuhkan) lisäksi on ne suklaarusinat yms. jota myydään, sorrun aina niihin :D

omarloria kirjoitti...

ps. tosi kivat lasit, miks mä en törmänny niihin eka? ;)

babooshka kirjoitti...

Wikke - Haha joo Punnitse&Säästä siinä yläkerrassa on kyllä turmiollinen paikka, aina tulee kuolailtua niitä suklaanameja :D Ja se vaatteiden hintataso on ihan järkyttävä! Porukka pyytää saman verran kuin Henkkamaukalla pyydetään.

Hii nuo aurinkolasit on kyllä niin päivän piristäjät, alkaa satavarmasti naurattamaan aina kun nään ne :)