sunnuntai 10. toukokuuta 2009

6 easy steps how to use teh greatness that is pesupähkinät

No niin nyt sain vihdoinkin laiskuudeltani kokeiltua aiemmin mainittuja pesupähkylöitä in action.
Olin kyllä tyytyväinen tulokseen eikä pyykistä lähtenyt minkäänlaista tunkkaisuuden vivahdetta. Näiden kanssa voi myös lisätä vähän eteerisiä hajusteita, jos haluaa sitä "puhtauden" tuoksua tai soodaa, jos haluaa pitää valkoiset vaatteet valkoisina. Meinasin yrittää manipuloida itseäni pyykkäämään useammin lempituoksuni mintun avulla. Olisi ihana nukahtaa mintun tuoksuisiin lakanoihin ja nähdä unia After eighteistä (ja hukkua omaan kuolaansa).

Mutta jotta pääsisitte osaksi tästä hienoudesta itsekin, olkaa hyvä, näin se siis tehdään:

Step 1. Tunge sellaiset kuusi pähkinänpuolikasta puuvillapussiin tai vaihtoehtoisesti sukkaan, jonka solmit kiinni.


Step 2. Heitä pussi muun pyykin sekaan. Käynnistä pesuohjelma.

Step 3. Ota pesutuvassa odotellessasi itsestäsi kuvia pyykkipäivän asustuksessa (Yritä näyttää siltä, että olet unohtanut laittaa housut jalkaan).


Step 4. Kyllästy pesukoneen tuijottamiseen, koska se ei pelkojesi mukaan a. räjähtänytkään tai b. suoltanut ulos ruskeaa vaahtoa. Mene takaisin huoneistoosi, loggaa maailmankaikkeuden parhaalle juorusivustolle ONTD:lle ja unohda autuaasti koko pyykkäyksen olemassaolo.

Step 5. Havahdu useaa tuntia myöhemmin Rihannan alastonkuvien ihmeellisestä maailmasta ja kiroa. Palaa takaisin pyykkituvalle löytääksesi pyykkisi osaksi lattialta, jonne ärsyyntynyt naapurisi on heittänyt ne päästäkseen itse pyykkäämään.

Step 6. Toista koko rumba tarvittaessa, jos pyykki on lattialla rotkottaessaan päässyt ihmeen kautta likaantumaan uudestaan.

2 kommenttia:

Pupu kirjoitti...

Tiiäkkö miten monta pesukertaa samalla pähkiksellä voi pyykkäillä...ja mistä oot ne ostanu (veikkaan Juuttista)?:)

Maiskis ku ois makosta nukkua mintuntuoksussa:D Meilä on sentään mintunhajusta löylytuoksua, joka kilpailee eukalyptuksen kanssa saunatuoksujen ykköspallista.

babooshka kirjoitti...

Pupulihavisto - Juuttiputiikistahan nuo :) Noin kaheksan euroa makso laatikko. En tajunnut kyllä yhtään, että noita vois käyttää usiampaan kertaan haha, mutta Ellit-palstan perusteella voi pestä samoilla pähkylöillä parikin koneellista :)

Voi että, jos asuisin saunalla varustetussa kämpässä niin löylytuoksut ois ihan must!