perjantai 22. toukokuuta 2009

Taidemuseopörriäinen sateessa ja paisteessa

Perjantaina oli aivan loistava ilma! Saattaa olla hieman epäsuosittu ajatus, mutta minusta säässä pitää olla vähän yllätyksellisyyttä. Eilen satoi ja sitten paistoi ja taas satoi ja suurimman osan ajasta taivas toteuttikin molempia. Tämän ansiosta näin ihan uskomattoman hienoja sateenkaaria. Yhden kokonaisen ja suuren, päästä päähän.

Koska ilmastokin päätti olla niin epävakaa niin minä toteutin sekä sadepäivän, että aurinkoisen ilman herättämiä mielihaluja. Toisin sanoen siivosin ja kävin taidemuseolla pyörähtämässä.

Päälle heitin pari viikkoa sitten bussiaseman Pelastusarmeijalta (ylläripylläri) ostamani mekon, jonka helmaa lyhentelin aika reippaasti. Ehkä vähän liiankin reippaasti, hehe. No jospa tuossa ei vielä ihan perse vilahtele.

Image and video hosting by TinyPic

Mekon kaveriksi laitoin vöistäni omalaatuisimman, joka on samaiselta Pelastusarmeijalta. Tässä on tätä "aika ruma eli oikeastaan törkeän hieno"-estetiikkaa, jota tunnun harrastavan pelottavan usein.

Image and video hosting by TinyPic

Taidemuseolla oli meneillään Kaarina Kaikkosen näyttely, jota olisin voinut oikeasti tuijotella tuntikausia. Että yksi nainen voikin kehitellä jotakin ilmaisuvoimaltaan niin vahvaa, mutta samalla niin herkkää. Kaikkonen tekee installaatioita melkein mistä tahansa, esmes vessapaperista:

Image and video hosting by TinyPic

Ja paidoista:

Image and video hosting by TinyPic


Ei voi vaan käsittää kuinka joku voi olla noin lahjakas.

Onnistuin onnekseni museossa pyöriessäni välttämään pahimman sadekuuron, joten pitihän sitä käydä Ainolan puiston pusikoissa ottamasta itsestään hölmöjä peikkokuvia itselaukaisimella.

Image and video hosting by TinyPic

Ei-oululaisille muuten tiedoksi: Tältä näyttää meillä aivan keskustan tuntumassa, haha.

Image and video hosting by TinyPic

Läpinäkyvät sukkikset oli aivan pakko vaihtaa leggingseihin, kun huomasin miltä ne saa jalkani näyttämään. Ei mahtais mennä läpi, että mun sääret ja reidet olisi tässä vaiheessa jo noin 500 % ruskeemmat kuin muu kroppa. Hihi. Sitä paitsi rakastan sitä, että varpaat saavat olla vapaina ja haistella maailmaa kesäisin.

Image and video hosting by TinyPic

Tänään luvassa on hiukan vähemmän kultturelleja elämyksiä. Käydään poikaystävän kanssa käyttämässä ilmaislippumme Erämessuille. Jeijeijeii. Toivottavasti siellä edes myydään hattaraa tai esitellään söpöjä koiria.

7 kommenttia:

E kirjoitti...

Kiva asu & ihania kuvia!:-)

babooshka kirjoitti...

E - voi kiitos paljon :)

Hanna kirjoitti...

oon samaa mieltä tosta että hankit joskus niin rumaa että se on jo siistiä. paitsi että aika usein ei kyllä musta ne oo kovin siistejä? no on sulla ihan kivojakin juttuja joo joskus.:) oon tässä semmosta miettiny että syötkö jugurttisi purkista vai lasista?


t. ilkeä anonyymihanski jonka kanssa joudut kohta reissuuun hahahaha

babooshka kirjoitti...

Hanna - Haha no mutta minkä kategorian alle tää vyö nyt joutuu sitten? Koska tuo kaljupää ei ainakaan tykänny siitä :( Syön jugurttia aika harvoin, mutta silloin tällöin syön (kulhosta). Tärkeää tietoa, eikö?

Yyyhyy en varmaan kestä.

Heidi kirjoitti...

IHANA MEKKO! :D

Arrie kirjoitti...

ihana laukku! :---)

babooshka kirjoitti...

HeDa - kiiiitosh!

Arrie - kiitti, oon perinyt sen mummoltani :)