lauantai 16. toukokuuta 2009

Euroviisupörriäinen-Babooshka

Aurinko lämmittää kroppaa ja illalla näkyvä maailman kaikkeuden paras laulukilpailu kutittaa munaskuita. Jos jotakin niin euroviisuja rakastan pyyteettömästi koko sydämestäni. Ei voi olla mitään hienompaa kuin älyvapaita esityksiä, viikoiksi päähän jääviä renkutuksia ja upeaa eurooppayhteisöllisyyttä. Minulle on sattunut myös siunaantumaan samanlaisia viisufriikkejä ystäväpiiriin. Kas mikä onkaan parempaa kuin hyvässä seurassa hehkuttaa esitysbiisejä viikkokausia ennen itse h-hetkeä. Lalalallaa.

Tämän vuoden suosikkeina minulla on Viro, Norja, Saksa ja Unkari (nyyh tiukat vihreät housut eivät päässeet jatkoon). Ja tietty sinivalkoiset lasit päässä joudun hehkuttamaan Waldos peopleta, vaikka se mies ei osaakaan räpätä yhtään ja naislaulajan ääni särkyy livenä.

Kaikkien aikojen viisusuosikki (heti Lordin jälkeen tietty) täytyy olla viime vuoden Bosnia & Herzegovinan esitys:



En keksi heti yhtään mitään viihdyttävämpää ja apua noi naislaulajan vaatteet <3__<3!

Meinaan olla oikein ihana kodinhengetär ja leipasta viisuvieraille kunnon Passiohedelmä-juustotortun, jonka ohjeen löysin Katja Palmdahlin Makunautintoja kasviksista-kirjasta. Kuola valuu jo valmiiksi, toivottavasti en vaan onnistu sössimään tätä hommaa.


Mutta hoo jottei tämän blogi idea ihan kokonaan unohtuisi, ihastellaan vielä minun tämän päivän kovin kesäisiltä haiskahtavia vaatteita:

(Meillä on varmaan maailman symppiksimmät parvekekoristeet haha)



Mekko - Le kaappi de isosisko
Paita ja vyö - second hand

Olen selkeästi sisäistänyt tämän kevään pastellimuodin, hihi.

Piipahdettiin poikaystävän kanssa Kaakkurin Bauhaus-kompleksissa, haettiin uusi Gamereactor-lehti ja ihmeteltiin maailmaa. En tajua miten ne kaksi elektroniikkakauppaa pystyvät olemaan siellä vierekkäin ja varsinkin kun Verkkokaupassa on oikeasti puolet halvempaa.

Olihan siellä sitten pakko tehdä vähän investointeja, vaikka oonkin tuhlannut tässä kuussa jo aivan älyttömästi rahaa (mutta onhan mulla varaa, kun sain kerta kesätöitä, JEI). Ostin halvimman mahdollisen muistikortin lainakameraan ja toteutin sisäistä nörttiäni:

Perseitä potkivia naissankareita ei vaan voi olla tietokonepeleissä liikaa.

Apua, mutta nyt oikeasti alkaa jo jännittää. Äänestän varmaan taas tapani mukaan suosikkejani ainakin kolme kertaa. Oon vähän pöljä sillä tavalla, nääs.

12 kommenttia:

patentti kirjoitti...

Hehe, pastellimuoti on hanskassa :) Ja voi apua, mäki rakastan tota viime vuotista bosnia-hertzegovinan biisiä, aivan ihana! En oo ikinä äänestänyt euroviisuissa, mutta tota äänestin <3 Ja tosiaan, ne vaatteet :)

babooshka kirjoitti...

patentti - pastellimuoti kiva jees :) Tuo on oikeesti niin parhautta tuo esitys, aina tuun ihan uskomattoman hyvällä mielelle! Ja voi ei tuo Laka-laulaja oli edustamassa Bosnia&Herzegovinaa tänä vuonna pisteiden annossa ja aaahahhhhaaa niin söpö mies ja parhaat ilmeet :D

Elina kirjoitti...

Kappas, siellähän se mun suokkarieuroviisuheepo onkin ;DD

babooshka kirjoitti...

Elina - ei vois olla yhtään sekavampaa ja ihanampaa itäeurooppalaista :D

Anonyymi kirjoitti...

LAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA <3 <3 <3

Ja voi Viro, sa veit mun sytamen.

babooshka kirjoitti...

sanjam - Laka oli tämänkin vuoden henkinen voittaja!

Viro oli niin ihana, oihpoih.

nooruska kirjoitti...

Ihana mekko! Isosiskon vaatekaappi on varmaan kätevä ;-).

babooshka kirjoitti...

Nooruska - Kiitos :) Siskojen kaapit ylipäänsä on ihan huippu käteviä ;)

Annabel kirjoitti...

Voi ihanuus, mikä Suomifilmi-fiilis tulee tuosta mekosta. Sopii sinulle loistavasti!

babooshka kirjoitti...

Neiti N - Voi kiitos! :) Suomifilmit ei ollut kyllä itsellä tullut mieleen, mutta nyt kun katsoo tarkemmalla silmällä niin onhan siinä sitä henkeä. Oi, missä on mun oma Tauno Palo? ;)

Boobettes kirjoitti...

hei oot ainut joka on tullu vastaan joka kans tykkäs saksasta :D musta se niiden musiikkivideo-pätkä oli melko tarttuva renkutus!

hei bongasin muute sut yliopistolla kevään viimisestä kirjatentistä, mut en kehdannut siellä alkaa huutelee ja morjestaan :D kuolasin ku sun kivan mekon perään :D

babooshka kirjoitti...

Boobettes - Haha tykkäsin siitä heti ekalla kerralla kun kuulin. Ei voi olla huono biisi, jos kertsissä hoetaan miss kiss kiss bängiä :D

Voi olisit tullut repimään hiasta :) Olin kyllä sinä aamuna ihan pihalla kaikesta, kun ei ole nuo aamuherätykset mun parhaimpia kavereita :D Ai niin pitäis siitäkin mekosta laitella tänne kuvamateriaalia, kiitti kun muistutit hih :)