torstai 5. marraskuuta 2009

Ihan naamat

Hop! Tajusin tässä, kun yritin epätoivoisesti kuvailla kämppäämme, että valotkin olisi aika hyvä olla olemassa. Ainakin siis, jos on tarkoituksena saada ilmaistua muutakin kuin sitä kuinka kaunista pikselimössö voi ollakaan. Noh, tyhjästä on paha nyhjästä, enkä minä nyt voi vaan lampunvarreksi muuttua yms. kliseitä. On pakko kuitenkin postata kuva kämpän uudesta suosikkipaikasta, johon on hyvä käpertyä pois ilkeältä maailmaalta ja kuvitella, ettei joka ikinen lihas kropassa huutaisi tuskissaan (kyllä, aloitin tankotanssin uudestaan). Kyseessähän on meidän ihkaensimmäinen omilla rahoilla ostettu sohva, jonka puuskuttavat ja huohottavat, mutta muuten mukavat miehet raahasivat eilen kiltisti yhdeksänteen kerrokseen meidän luo. Mää tyksin. Oikein paljon.

Image and video hosting by TinyPic

Kuvassa on myös avokin kaksi taulua, joiden loppusijoituspaikat eivät ole vielä varmat. Maassa tönöttävän herra sai minulta joululahjaksi kerta on aivan mahdoton Devin Townsend-fanipoika ja toisen on yksi lökäpöksygangsteri taiteillut. Eipähän löydä joka kämpästä, nih.

Tänään, niin kuin monena muunakin päivänä viime aikoina, olen kärsinyt huonosta naamapäivästä. Mikäs siis sen nokkelampaa kuin ohjata katseet muuta kroppaa kohti vieläkin karmaisevimmilla kasvoilla?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Paita - Complot (Argentiina)
Kaikki muu second hand

Arvatkaa vaan kauanko aikaa meni keksiä nerokas otsikkoni? Triplatkaa se ja selviää kuinka kauan nauroin tälle nokkeluudelle. Hihi. Fiksu tyttö.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo sohva siinä missä Riikan sänky oli? En hahmota yhtään :D

Hosuli kirjoitti...

Oi sohva näyttää ihanan pehmoiselta. Mistä hankitte? :)

babooshka kirjoitti...

Sanjam - Joojust siinä! Hyvinhän sää hahmotit :D

Noora Katariina - Hihii niinkin eksoottisesta paikasta kuin Sotkasta :)

Anonyymi kirjoitti...

ihanaihanaihana kaulaoru :D! ja sullon tosi kauniin väriset hiukset! onks ne värjätty vai ihan luonnostaan ton väriset?