maanantai 16. marraskuuta 2009

Mulle mulle kaikki heti mulle!

Tässä yhtenä kauniina päivänä sekosin ja aivan itte tilasin netistä jotakin (siis jotakin muutakin kuin indielafkojen seikkailupelejä). On nimittäin niin, että suloisen Muijan Etsy-postaukset saavat minut aina käymään keveillä ylikierroksilla ja tällä kertaa päästiin jopa sellaisiin kierroksiin, jotka johtivat suoraan toimintaan. Kliks, kliks ja kliks. Kaksi viikkoa odottelua ja nyt ne on mulla! Iiihihihiii. Koristehärpäkkeitä!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nämä kaikki siis Etsystä Mary not Martha-myyjältä. Suosittelen. Tuo eka siis sidotaan takaa kiinni, mutta kahdelle muulle minun pitää kehitellä joku muu kiinnitystekniikka. En millään raaskisi vaan ommella niitä johonkin tiettyyn yläosaan, vaan olisi huppua, jos niitä pystyisi vaihtelemaan eri asukokonaisuuksiin. Saas nähdä mitä räpyläkäsilläni keksin.

Ja näytetään vielä vähän tätä second hand-mekkoa, jonka päälle olen härpäkkeitä mallaillut. Kertokaa oikeasti kanssanaiset, miten tällaisia avoselkäisiä asioita käytetään? Hommaanko sellaiset kananrintahärpäkkeet vai joko markkinoille on tullut rintsikoita, jotka jättävät selän avonaiseksi?

Image and video hosting by TinyPic

Homnomnom on minulla niin hirveitä ja päätävaivaavia ongelmia. Melkein tuntuu, että maailma kohta kaatuu päälle. Varsinkin, kun japanin opettaja juuri meilasi minulle tunnilla käydyt asiat... japaniksi. Haha, eihän tässä vasta ollakaan kuin alkeiskurssilla, oh nous.

Ps. Rakas maailma. Minusta on epäreilua, että ihmisillä, jotka eivät edes vaivaudu opettelemaan kameran käyttöä ja jotka ottavat ihan uskomattoman tökerön huonoja kuvia on oikeus omistaa hyviä ja kauniita kameroita, joista olisi vaikka mihin. Terveisin vihainen tyttö, joka googlaili tietoja unelmiensa kamerasta ja päätyi blogiin, jonka melkein kaikki kuvat oli otettu peilin kautta. Uaaagh kuolen.

7 kommenttia:

S kirjoitti...

kuolin juuri kateuteen tolle mekolle. aivan mieletön. siis aivan ihana! MULLE KANS

ja kananrintalärpäkkeet on ittelläni ainakin kovassa käytössä

Salka kirjoitti...

Mekko on täydellinen ja nuo härpäkkeet! Mä varmaan menisin ilman rintsikoita, jos mekun etumus sen sallii, eikä se liivittömyys omaa oloa häiritsisi :)

Ja joo, itse harkitsen uuden kameran hankkimista, mutta vain ja ainoastaan siksi, että en enää saa meidän pokkarista tarpeeksi tehoja irti ja harmittelen myöskin kameroita, joiden omistajat eivät käytä niitä kameran toivomalla tavalla!

Ence BOO kirjoitti...

Ihania härpäkkeitä ja ennen kaikkea aivan mahtava mekko! Itse lähtisin myöskin tuolle liivittömälle linjalle, mahdollisten ei-toivottujen kohoumien estämiseksi valitsisin Secret Nipples -suojat. Toimii :)

E kirjoitti...

ihana banneri!:) aah ihan mielettömän ihana!

Pupu kirjoitti...

Söpösiä härpäkkeitä ja kaunis mekko:) Kameraa kaipailisin määki, kun omani rikki tohelsin...

Hosuli kirjoitti...

Kuvista puheen ollen, haluatko että lähetän sulle niitä, joita otin siellä pihalla? Olit niin söpö niissä. :)

babooshka kirjoitti...

susa - Hahaa. Jos joskus mulle iskee uskomaton ujouskohtaus ja keksin, etten pysty pitääkään tuota niin oot ensimmäinen, jolla ilmoitan..

Salka - Kiitti! Toi on vähän tuollainen lörpäke tuo etumus, että kyllä se jonkinlaista suojaa melkein tarttis :) Haha, mullakin on vain maailman mitättömin pokkari ja sen kanssa joutuu kyllä taistelemaan, varsinkin nyt talvella, kun yrittää otta sisäkuvia. Ei onnistu ollenkaan :S

Ence - Hii kiitos :) Joo kyllähän ne liivit sieltä aika ikävästi tursuaisivat. Mutta mitä nämä secret nipplesit oikein ovat? Pitää vissiin alkaa googlailla :)

E - Oi kiitti! Oon itseasiassa siitä aika ylpeä, hihi.

Pupulihavisto - Oho :( Senkö takia Lihaviston maailmassa on ollut näin pitkään blogihiljaisuutta? Jospa joulupukki tois meille kaikille uudet kamerat ;)

Noora Katariina - Hoo, joo pistä vaan niin voin ihailla kuinka hyvää jälkeä oikealla kameralla tulee :)