perjantai 20. marraskuuta 2009

Shipmates ahoy

Holla holla holla. Tämä tyttö lähtee kohta kohti Kainuun korpimaita avokin perhettä moikkaamaan. Pääsy kauas pois kaupungin hälystä tulee juuri tarpeeseen. Varsinkin, kun eilen erehdyttiin Hevimestaan euroja maistelemaan. Yööh. Mahdoin olla aika luotaantyöntävää seuraa kaikille muille kuin omille tytöilleni, koska eräskin pöytäämme pyrkinyt jätkä selitti kaverilleen: "On tiukkoja ihmisiä ja sitten on vielä tuollaisia ihmisiä" ja osoitti minuun. Hahaa. En oo ikinä jaksanut olla se, joka suostuu höpisemään turhia känniääliöiden kanssa.

Tässä vielä napsaus eilisistä kamppeista, joissa näkyy kaikkien aikojen suosikkiväriyhdistelmäni sininen ja punainen. Hurrurrur ei sen parempaa ja päävärit rokspoks.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Paita, hame & kengät - Second hand
Sukkahousut - H&M
Vyö - Vima

Ooh ja ai niin. Hoi 27.11. Oulussa pyörivät bloggarit! Järjestetään blogimiittiä tuolloin pikkujoulujen merkeissä ja olisi huippua päästä näkemään vanhoja ja uusia naamoja. Jos kiinnostaa heitä minua sähköpostilla tai kommentilla niin sovitaan tarkemmin. Eikä sitten mitään sellaisia tekosyitä, että yhyy vasta alotin ja mun blogiakin lukee vain mun äiti. Kaikki on yhtä lailla tervetulleita.

Hihii. Mutta nyt tämä alkaisi pakkaamaan. Ihanaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Uu, seiloriteema iskee täälläkin. Ihana paita/mekko/what ever! Ja miitti, JEI! Toivottavasti saadaan kunnolla väkeä paikalle :>

Ence BOO kirjoitti...

Jos ei googlesta löytynyt :D niin secret nippleseja löytyy erilaisia, joilla kaikilla sama käyttötarkoitus: nännit piiloon. Ainakin Lindexillä on ihan hyviä kohtuulliseen hintaa :)

Hosuli kirjoitti...

Höö mulla on Ylkkärin pikkujoulut samana iltana, mutta vois yrittää piipahtaa myös bloggareita katsomassa jos jossain keskustassa päin heilutte. :)

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, kun kirjoitat postauksia nykyään niin harvoin. Sinun kauttasi innostuin bloggaamisesta. Toivottavasti jossain vaiheessa saamme taas nautiskella kiinnostavista teksteistäsi!

Anonyymi kirjoitti...

Joko hellan ja nyrkin välissä tai eksynyt Kainuun korpiin?

Maria kirjoitti...

IHANA IHANA IHANA HAMONEN!
:D